Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Συρία καλεί τη διεθνή κοινότητα και την ΙΑΕΑ να αποκαλύψει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ

Η Συρία καλεί τη διεθνή κοινότητα και την ΙΑΕΑ να αποκαλύψει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ
Ο υπουργός Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ιερουσαλήμ, Amichai Eliyahu δήλωσε ότι η ρίψη πυρηνικής βόμβας στη Λωρίδα της Γάζας ήταν «μία από τις πιθανές επιλογές» στη σύγκρουση
Η Συρία καλεί τη διεθνή κοινότητα και τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ, ΙΑΕΑ) να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποκαλυφθεί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ, δήλωσε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 το συριακό υπουργείο Εξωτερικών.
Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu απέπεμψε τον υπουργό Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ιερουσαλήμ, Amichai Eliyahu, ο οποίος δήλωσε ότι η ρίψη πυρηνικής βόμβας στη Λωρίδα της Γάζας ήταν «μία από τις πιθανές επιλογές» στη σύγκρουση.
«Η Συρία καλεί τη διεθνή κοινότητα και τον ΔΟΑΕ να λάβουν όλα τα μέτρα και να αναλάβουν την ευθύνη για την αποκάλυψη του πυρηνικού προγράμματος του Ισραήλ», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, που δημοσιεύτηκε από το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.
Οι ισχυρισμοί του Eliyahu επιβεβαιώνουν ότι το Ισραήλ απέκρυψε το γεγονός ότι διέθετε πυρηνικά όπλα, ανέφερε το υπουργείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης