Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφαγή Ουκρανών στο Donetsk – Έχασαν 235 στρατιώτες, οι Ρώσοι συνέτριψαν τέσσερις ταξιαρχίες

Σφαγή Ουκρανών στο Donetsk – Έχασαν 235 στρατιώτες, οι Ρώσοι συνέτριψαν τέσσερις ταξιαρχίες
Βαρύτατες απώλειες των Ουκρανών σε μάχες στο Donetsk
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν έως και 235 στρατιώτες, δύο τεθωρακισμένα οχήματα και έξι αυτοκίνητα στην περιοχή του Donetsk τις τελευταίες 24 ώρες, με τέσσερις ταξιαρχίες να έχουν ηττηθεί, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Στην περιοχή του Donetsk οι μονάδες της Ομάδας Μάχης ‘’Νότος’’ σε συνεργασία με την αεροπορία και το πυροβολικό απέκρουσαν επίθεση του ουκρανικού στρατού κοντά στον οικισμό Bogdanovka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk.
Οι ρωσικές δυνάμεις επικράτησαν της 28ης, της 54ης μηχανοκίνητης, της 10ης ορειβατική ταξιαρχία εφόδου και της 112ηςταξιαρχίας εδαφικής άμυνας κοντά στους οικισμούς Krasnoye, Vasyukovka, Razdolovka και Kleshcheyevka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού στην περιοχή ανήλθαν συνολικά σε 235 στρατιώτες, δύο τεθωρακισμένα οχήματα και έξι αυτοκίνητα, ανέφερε το υπουργείο.
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν έως και 135 στρατιώτες και δύο αυτοκίνητα στην περιοχή του Νότιου Donetsk τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης