Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Στην Ουκρανία βρίσκεται σε εξέλιξη πραξικόπημα, η Βουλή δεν λειτουργεί

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Στην Ουκρανία βρίσκεται σε εξέλιξη πραξικόπημα, η Βουλή δεν λειτουργεί
Το Ανώτατο Συμβούλιο (Verkhovna Rada της Ουκρανίας) καταστράφηκε, η παράταξη της Yulia Timosenko δεν ακούγεται πλέον καθόλου, καταπατήθηκε - Η παράταξη του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας Porosenko δεν υπάρχει…
Σχετικά Άρθρα
Η βουλή της Ουκρανίας, η Verkhovna Rada έχει καταστραφεί και η Ουκρανία διοικείται από ένα αντισυνταγματικό όργανο που πραγματοποίησε πραξικόπημα και καθιέρωσε παράνομα στρατιωτικό νόμο, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο Oleg Soskin, πρώην σύμβουλος του δεύτερου προέδρου της Ουκρανίας.
«Έγινε αντισυνταγματικό πραξικόπημα.
Το Ανώτατο Συμβούλιο (Verkhovna Rada της Ουκρανίας) καταστράφηκε, η παράταξη της Yulia Timosenko δεν ακούγεται πλέον καθόλου – καταπατήθηκε.
Η παράταξη του πρώην Προέδρου της Ουκρανίας Porosenko δεν υπάρχει

Στην κοινοβουλευτική-προεδρική δημοκρατία της Ουκρανίας, ο στρατιωτικός νόμος έχει θεσπιστεί παράνομα και παρατείνεται παράνομα.
Αυτό ονομάζεται σφετερισμός της εξουσίας, είναι πραξικόπημα.
Ο Oleg Soskin αποκάλεσε το γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας αντισυνταγματικό όργανο και απλό «γραφείο» που περιορίζει παράνομα τα δικαιώματα των Ουκρανών πολιτών.
Για παραβίαση του συντάγματος σχετικά με τις εκλογές, την εισαγωγή του στρατιωτικού νόμου, καθώς και για τις εγκληματικές ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου εναντίον των πολιτών του, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, ο Zelensky θα πρέπει να παραπεμφθεί, αλλά αυτό δεν συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι η Ουκρανία έχει μετατραπεί σε κράτος «διεφθαρμένο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης