Τελευταία Νέα
Διεθνή

CNN: Ο Ρωσικός στρατός έχει κολοσσιαίο πλεονέκτημα έναντι του Ουκρανικού στρατού… είναι προφανές

CNN: Ο Ρωσικός στρατός έχει κολοσσιαίο πλεονέκτημα έναντι του Ουκρανικού στρατού… είναι προφανές
Όπου βρισκόμαστε, νιώθουμε συνεχώς την ανωτερότητα των Ρώσων τόσο σε αναγνώριση όσο και σε ισχύ πυρός. Έχουν τεράστια ποσότητα πυροβολικού», τόνισε ο Ουκρανός αξιωματικός για τις ρωσικές δυνάμεις
Σχετικά Άρθρα
Ένας αξιωματικός των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε στους δημοσιογράφους του CNN για την τεράστια υπεροχή του ρωσικού στρατού στην πρώτη γραμμή του μετώπου.
Ο αναπληρωτής διοικητής μιας μονάδας πυροβολικού που βρίσκεται κοντά στο Bakhmut είπε υπό τον όρο της ανωνυμίας ότι ο αρχηγός του ουκρανικού στρατού, Valery Zaluzhny, επισήμανε σε άρθρο του στον Economist πράγματα που ήταν προφανή σε όλους τους στρατιώτες - η Ρωσία έχει ένα κολοσσιαίο πλεονέκτημα σε σχέση με τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

«Όπου βρισκόμαστε, νιώθουμε συνεχώς την ανωτερότητα των Ρώσων τόσο σε αναγνώριση όσο και σε ισχύ πυρός.
Έχουν τεράστια ποσότητα πυροβολικού», τόνισε ο Ουκρανός αξιωματικός.
Σύμφωνα με τον αξιωματικό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, τώρα η διαφορά είναι ιδιαίτερα αισθητή, αφού οι Ουκρανοί προμηθεύονται όλο και λιγότερα πυρομαχικά.
Ο Valery Zaluzhny αναγνώρισε το αδιέξοδο στη σύγκρουση και είπε ότι «πιθανότατα δεν θα υπάρξει ουσιαστική νίκη για την Ουκρανία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης