Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε ουκρανικούς πυραύλους πάνω από το ναυπηγείο Butoma της Κριμαίας

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε ουκρανικούς πυραύλους πάνω από το ναυπηγείο Butoma της Κριμαίας
«Η αεράμυνα λειτούργησε πάνω από το ναυπηγείο Butoma στο Kerch, ορισμένα συντρίμμια από τους πυραύλους που καταρρίφθηκαν έπεσαν έξω από μια αποβάθρα, δήλωσε ο επικεφαλής της Κριμαίας
Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε ουκρανικούς πυραύλους που στόχευαν το ναυπηγείο Butoma στο Kerch της Κριμαίας το Σάββατο (4/11/2023).
Μερικά από τα συντρίμμια των πυραύλων έπεσαν στις εγκαταστάσεις μιας αποβάθρας, δεν υπήρξαν θύματα, δήλωσε ο επικεφαλής της Κριμαίας Sergey Aksyonov.
«Η αεράμυνα λειτούργησε πάνω από το ναυπηγείο Butoma στο Kerch, ορισμένα συντρίμμια από τους πυραύλους που καταρρίφθηκαν έπεσαν έξω από μια αποβάθρα.
Δεν υπάρχουν θύματα.
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και εμπιστευτείτε μόνο επίσημες πηγές πληροφοριών», έγραψε ο Aksyonov στο κανάλι του στο Telegram.

Ουκρανία: Πλήξαμε το ναυπηγείο

Από την πλευρά της η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι έπληξε το ναυπηγείο.
«Το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν επιτυχή πλήγματα κατά των θαλασσίων και λιμενικών υποδομών του ναυπηγείου στην προσωρινά κατεχόμενη πόλη Kerch», ανακοίνωσε ο ουκρανικός στρατός με ανάρτησή του στο Telegram χωρίς να δίνει περισσότερες διευκρινίσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης