Τελευταία Νέα
Διεθνή

Peskov (Κρεμλίνο): Επιτέλους η Δύση κατάλαβε ότι δεν μπορεί να νικήσει τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης

Peskov (Κρεμλίνο): Επιτέλους η Δύση κατάλαβε ότι δεν μπορεί να νικήσει τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης
«Τώρα έρχονται δύσκολες στιγμές για το καθεστώς του Κιέβου», σημείωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου
Έχουν έλθει δύσκολες στιγμές για την Ουκρανία λόγω και των γεγονότων στη Μέση Ανατολή, επισημαίνει ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin, Dmitry Peskov.
«Τώρα έρχονται δύσκολες στιγμές για το καθεστώς του Κιέβου.
Είναι οφθαλμοφανής ο εκνευρισμός του Κιέβου που συνεχώς αυξάνεται», είπε.
Ο Peskov σημείωσε ότι οι δυτικές χώρες ήταν έτοιμες να βοηθήσουν το Κίεβο μόνο στο σενάριο μίας νίκης επί της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης, αλλά τώρα η αδυναμία ενός τέτοιου σεναρίου έχει γίνει προφανής.

Στη γωνία ο Zelensky – Κόβεται η στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ

Ο αμερικανικός τηλεοπτικός σταθμός NBC, επικαλούμενος πηγές της αμερικανικής κυβέρνησης, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ και η Ευρώπη συζητούν όλες τις επιλογές για τους όρους μίας συμφωνίας ειρήνης με τη Ρωσία.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δυτικές χώρες είπαν ανοιχτά στο Κίεβο ότι θα πρέπει να συμβιβαστεί με τη Ρωσία για τη σύναψη μιας συνθήκης ειρήνης.
Επίσης η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean – Pierre είπε ότι η Ουάσιγκτον δεν είναι πλέον σε θέση να υποστηρίξει την Ουκρανία στο προηγούμενο επίπεδο.
Σύμφωνα με αυτήν, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εξαντλήσει πρόσθετες δημοσιονομικές πιστώσεις για να βοηθήσει την Ουκρανία και αναγκάζεται να μειώσει τις στρατιωτικές προμήθειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης