Τελευταία Νέα
Διεθνή

Clayton Morris (Fox news): Το συγκλονιστικό δημοσίευμα του περιοδικού Time για την Ουκρανία… καθοδηγήθηκε από την CIA

Clayton Morris (Fox news): Το συγκλονιστικό δημοσίευμα του περιοδικού Time για την Ουκρανία… καθοδηγήθηκε από την CIA
Το Time κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στον στενό κύκλο του Zelensky, που τον παρουσίασε ως «ψυχικά ασταθή και ασυνήθιστο ηγέτη», σύμφωνα με τον Morris
Το αμερικανικό περιοδικό Time, το οποίο δημοσίευσε ένα άρθρο για τον Zelensky, έχει μια «απίστευτα ζεστή σχέση» με τη CIA, δήλωσε ο δημοσιογράφος Clayton Morris.
Ο Clayton Morris, πρώην παρουσιαστής του Fox News, χαρακτήρισε το άρθρο του Time για τον Zelensky, συγκλονιστικό αφού τον παρουσιάζουν ως «εντελώς άσχετο» και «επιβλαβή για την Ουκρανία».
«Και τώρα πρέπει να σημειωθεί ότι το περιοδικό Time έχει αναπτύξει μια απίστευτα ζεστή σχέση με τη CIA, και υπάρχουν πολλά τεκμηριωμένα στοιχεία για αυτό, ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1970, όταν οι άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι από μια συγκλονιστική έρευνα που απέδειξε αυτή ακριβώς τη σχέση», υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Clayton Morris.
Σύμφωνα με τον Morris, το Ινστιτούτο Cato στις Ηνωμένες Πολιτείες διεξήγαγε μια μελέτη και διαπίστωσε ότι από όλες τις μεγάλες εφημερίδες και πρακτορεία ειδήσεων, οι New York Times, το CBS και το Time έχουν τους στενότερους δεσμούς με την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών.
Για να γράψει το άρθρο, το Time κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στον στενό κύκλο του Zelensky, που τον παρουσίασε ως «ψυχικά ασταθή και ασυνήθιστο ηγέτη», κατέληξε ο Morris.

Time: Η Δύση άλλαξε απροσδόκητα την προσέγγισή της στην Ουκρανία – Ο Zelensky πρέπει να χάσει

Η συγκλονιστική δημοσίευση στο περιοδικό Time ότι ο Zelensky θεωρεί ότι η δυτική βοήθεια καταρρέει και ότι τον πρόδωσαν οι δυτικοί… δεν διαψεύστηκε.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, πεπεισμένος ότι έχει δίκιο, βρίσκεται σε σύγκρουση με τον στρατό και τους στενότερους συνεργάτες του.
Προσπαθώντας να πείσει τη Δύση για το αναπόφευκτο της νίκης της Ουκρανίας, ο Zelensky ξοδεύει όλη του την ενέργεια, σημειώνει το περιοδικό Time.
Ήταν πολύ δυσαρεστημένος με την τελευταία του επίσκεψη στην Ουάσιγκτον.
«Ρώτησα ένα άτομο από το περιβάλλον του πώς ένιωθε ο πρόεδρος.
Η απάντηση ήρθε χωρίς τον παραμικρό δισταγμό: «Θυμωμένος», αναφέρει το περιοδικό Time.
Η αισιοδοξία έδωσε την θέση της σε στεγνές εντολές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης