Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ασύλληπτη σφαγή – Οι Ουκρανοί έχασαν πάνω από 1.340 στρατιώτες μέσα σε 7 μέρες στο Donetsk

Ασύλληπτη σφαγή – Οι Ουκρανοί έχασαν πάνω από 1.340 στρατιώτες μέσα σε 7 μέρες στο Donetsk
Οδυνηρές απώλειες για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις
Ασύλληπτη σφαγή των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Η Ουκρανία έχασε περισσότερους από 1.340 στρατιώτες στην κατεύθυνση του Donetsk την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε την Παρασκευή (3/11/2023) το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Κατά τη δεδομένη περίοδο, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις απέκρουσαν 24 αντεπιθέσεις από ουκρανικά στρατεύματα στην κατεύθυνση Kupyansk, 20 στην κατεύθυνση Krasny Liman, έξι επιθέσεις στο Donetsk και τέσσερις στο Νότιο Donetsk
«Στην κατεύθυνση του Donetsk... οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε περισσότερους από 1.340 στρατιωτικούς, επτά άρματα μάχης, 22 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 22 οχήματα, 19 πυροβολαρχίες πεδίου και τέσσερα οχήματα μάχης MLRS», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.
Επιπλέον, η Ουκρανία έχει χάσει πάνω από 920 στρατιώτες στην κατεύθυνση Krasny Liman, περισσότερους από 1.110 στρατιώτες στην κατεύθυνση Νότιο Donetsk, περισσότερους από 755 στρατιώτες στην κατεύθυνση Kupyansk και έως και 550 στρατιώτες στην κατεύθυνση Kherson.
Το Κίεβο έχει επίσης χάσει πάνω από 760 στρατιώτες, τέσσερα άρματα μάχης και 26 τεθωρακισμένα οχήματα στην κατεύθυνση της Zaporizhia.
Ο ρωσικός στρατός κατέλαβε επίσης πιο πλεονεκτικές γραμμές και θέσεις στην κατεύθυνση του Kupyansk, ανέφερε η Μόσχα.
Τουλάχιστον 10 ουκρανικά αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο καταστράφηκαν την περασμένη εβδομάδα και τέσσερις πύραυλοι ATACMS και τρεις βόμβες JDAM αναχαιτίστηκαν, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης