Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο ρωσικός στρατός με 15 χτυπήματα ακριβείας κατέστρεψε ουκρανικές εγκαταστάσεις παραγωγής drones

Ο ρωσικός στρατός με 15 χτυπήματα ακριβείας κατέστρεψε ουκρανικές εγκαταστάσεις παραγωγής drones
Τα πλήγματα εξαφάνισαν υπόστεγα ουκρανικών αεροσκαφών, εγκαταστάσεις παραγωγής drones και ναυτικών μη επανδρωμένων σκαφών και ομάδες ξένων εκπαιδευτών και μισθοφόρων
Οι ρωσικές δυνάμεις κατάφεραν σε θέσεις των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων 15 πλήγματα με όπλα ακριβείας και drones ανακοίνωσε η Μόσχα την Παρασκευή 3/11/2023.
«Την εβδομάδα 28 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου, οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν 15 πολλαπλές εκτοξεύσεις με όπλα ακριβείας και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα εναντίον αποθηκών οπλισμού πυραύλων και πυροβολικού, εγκαταστάσεις αποθήκευσης οπλισμού και στρατιωτικού υλικού και χώρους προσωρινής ανάπτυξης ουκρανικών στρατευμάτων, εθνικιστών και ξένων μισθοφόρων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Τα πλήγματα εξαφάνισαν υπόστεγα ουκρανικών αεροσκαφών, εγκαταστάσεις παραγωγής drones και ναυτικών μη επανδρωμένων σκαφών και ομάδες ξένων εκπαιδευτών και μισθοφόρων, διευκρίνισε το υπουργείο.
Την ίδια ώρα οι ρωσικές δυνάμεις απέκτησαν πλεονεκτικές θέσεις στην περιοχή Kupyansk μέσα στην εβδομάδα
Οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν 24 ουκρανικές αντεπιθέσεις και κέρδισαν πιο πλεονεκτικές τοποθεσίες στην περιοχή Kupyansk.
Στην εν λόγω περιοχή οι ρωσικές δυνάμεις εξουδετέρωσαν πάνω από 755 Ουκρανούς στρατιώτες μέσα σε μία εβδομάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης