Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ajamu Baraka (Αμερικανός Πολιτικός): Η Δύση εγκληματεί αλλά εμείς… κατηγορούμε την Ρωσία

Ajamu Baraka (Αμερικανός Πολιτικός): Η Δύση εγκληματεί αλλά εμείς… κατηγορούμε την Ρωσία
Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες χρησιμοποίησαν τις συμφωνίες του Μινσκ για το Donbass ως «κόλπο» για να προετοιμαστούν για μια σύγκρουση με τη Ρωσία
Η Δύση ξεκίνησε έναν πόλεμο με τη Ρωσία και έκανε σφαγές στην Παλαιστίνη, έτσι μόνο ανήθικοι άνθρωποι μπορούν να την υποστηρίξουν, έγραψε ο Αμερικανός πολιτικός και ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ajamu Baraka στο κοινωνικό δίκτυο X.
«Μετά το Αφγανιστάν, τον πόλεμο αντιπροσώπων με τη Ρωσία και τη σφαγή των Παλαιστινίων, μόνο οι πιο ηθικά διεφθαρμένοι ή αφελείς άνθρωποι εξακολουθούν να υποστηρίζουν τη «συλλογική Δύση».
Ο Ajamu Baraka έχει επανειλημμένα επικρίνει τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση για την εξωτερική τους πολιτική.
Σύμφωνα με τον Ajamu Baraka, η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες χρησιμοποίησαν τις συμφωνίες του Μινσκ για το Donbass ως «κόλπο» για να προετοιμαστούν για μια σύγκρουση με τη Ρωσία.
Χαρακτήρισε την Ουκρανία τροφή για κανόνια, η οποία χρειάζεται για να πραγματοποιηθούν οι γεωπολιτικές φιλοδοξίες των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ως αποτέλεσμα της κλιμάκωσης των εχθροπραξιών στη Λωρίδα της Γάζας, περισσότεροι από 9.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 32.000 τραυματίστηκαν.
Στο Ισραήλ , περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι σκοτώθηκαν λόγω συγκρούσεων με το παλαιστινιακό κίνημα Hamas.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης