Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Ο Zelensky θα χάσει την εξουσία, οι ρώσοι νίκησαν και θα επιβληθούν στην Ουκρανία

Scott Ritter (πρώην CIA): Ο Zelensky θα χάσει την εξουσία, οι ρώσοι νίκησαν και θα επιβληθούν στην Ουκρανία
Οι Ρώσοι συντηρούν τον πόλεμο μέχρι να διαλύσουν ολοκληρωτικά τον Ουκρανικό στρατό
Σχετικά Άρθρα
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky θα χάσει την εξουσία ως αποτέλεσμα της στρατηγικής της Ρωσίας να εκκαθαρίσει τους νεοναζιστές δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ Scott Ritter.
Η κυβέρνηση Zelensky θα τελειώσει ήδη η αποστρατικοποίηση του ουκρανικού στρατού είναι ήδη σε εξέλιξη, δια της καταστροφής του…
Οι ρώσοι συντηρούν τον πόλεμο μέχρι να διαλύσουν ολοκληρωτικά τον Ουκρανικό στρατό.
Υπενθύμισε ότι η Ρωσία ενεργεί με ισορροπημένο τρόπο και διεξάγει μεγάλες επιχειρήσεις κοντά στο Kupyansk προκειμένου να ολοκληρωθεί η καταστροφή των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική κατάρρευση…
O Putin πέτυχε εκπληκτικά αποτελέσματα.
Όχι μόνο νίκησε τη συλλογική Δύση, αλλά έχτισε επίσης έναν στρατό 1,5 εκατ στρατιωτών, οι ρώσοι έχουν σήμερα ένα στρατό 1,5 εκατ πλήρως ετοιμοπόλεμο.
Την ίδια στιγμή, το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να συγκεντρώσει 300.000 στρατεύματα για μια δύναμη ταχείας αντίδρασης», τόνισε ο Scott Ritter.
Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι η Ουκρανία υφίσταται ήττα, παρά την προμήθεια όπλων και πυρομαχικών του ΝΑΤΟ στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης