Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συρία: Οι Ρώσοι βομβάρδισαν τούνελ μαχητών που επιτέθηκαν στον στρατό του Assad

Συρία: Οι Ρώσοι βομβάρδισαν τούνελ μαχητών που επιτέθηκαν στον στρατό του Assad
Oι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές σε υπόγεια καταφύγια που χρησιμοποιούνται από μαχητές που είναι υπεύθυνοι για επιθέσεις στα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα
Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές σε υπόγεια καταφύγια στην επαρχία Idlib της Συρίας, που ελέγχονται από μαχητές που επιτέθηκαν στον συριακό στρατό, ανακοίνωσε την Πέμπτη (2/11/2023) η Μόσχα.
«Στις συνοικίες Sfukhon και Khaluba στην επαρχία Idlib, οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές σε υπόγεια καταφύγια που χρησιμοποιούνται από μαχητές που είναι υπεύθυνοι για επιθέσεις στα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα», δήλωσε ο Ρώσος αντιναύαρχος Vadim Kulit.
Πρόσθεσε ότι θέσεις που ελέγχονται από τον συριακό στρατό στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Idlib δέχθηκαν επίθεση τέσσερις φορές τις τελευταίες 24 ώρες.
Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από μέλη των ομάδων Jabhat al-Nusra και του Ισλαμικού Κόμματος του Τουρκεστάν (και οι δύο είναι εκτός νόμου στη Ρωσία).
Δύο εξ αυτών σημειώθηκαν στην επαρχία του Χαλεπίου και δύο στη Λατάκια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης