Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev: Απερίσκεπτη η Πολωνία, είναι η ύαινα της Ευρώπης, μας οδηγεί στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο – Η Ρωσία θα απαντήσει

Medvedev: Απερίσκεπτη η Πολωνία, είναι η ύαινα της Ευρώπης,  μας οδηγεί στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο – Η Ρωσία θα απαντήσει
Κατά τη γνώμη του Medvedev, «οι απερίσκεπτες ενέργειες της Πολωνίας, εάν υποστηριχθούν βιαστικά από τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, μπορεί να έχουν εκτεταμένες επικίνδυνες συνέπειες για ολόκληρο τον κόσμο»
Οι ενέργειες της Πολωνίας μπορεί να οδηγήσουν σε άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία και τη Λευκορωσία και να αρχίσει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, προειδοποιεί ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Dmitry Medvedev.
«Η στρατιωτική συσσώρευση της ίδιας της Πολωνίας και η πολωνική στρατιωτική παρουσία στην Ουκρανία μπορεί να πυροδοτήσουν μια άμεση σύγκρουση μεταξύ της Βαρσοβίας, της Λευκορωσίας και της Ρωσίας», σημειώνει ο Medvedev σε άρθρο για την εφημερίδα Rossiyskaya Gazeta.
«Σε αυτή την περίπτωση, οι σύμμαχοι (Ρωσία – Λευκορωσία) θα δώσουν την κατάλληλη απάντηση για να αποτρέψουν απειλές που πηγάζουν από τις κακόβουλες φιλοδοξίες του πολωνικού κατεστημένου», τόνισε.
Κατά τη γνώμη του Medvedev, «οι απερίσκεπτες ενέργειες της Πολωνίας, εάν υποστηριχθούν βιαστικά από τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, μπορεί να έχουν εκτεταμένες επικίνδυνες συνέπειες για ολόκληρο τον κόσμο».
«Και τότε η Πολωνία θα εκπληρώσει τον ρόλο της ‘’ύαινας της Ευρώπης’’ που εξαπέλυσε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης