Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Wagner... μετονομάζονται σε Kamerton και επιστρέφουν στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία

Οι Wagner... μετονομάζονται σε Kamerton και επιστρέφουν στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία
Όπως τόνισε ο στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων «Akhmat» με το διακριτικό κλήσης Barnaul, η εκπαίδευση διεξάγεται συνεχώς ώστε όλοι οι μαχητές να είναι σε φόρμα και να εργάζονται αρμονικά
Οι στρατιώτες του αποσπάσματος "Kamerton", το οποίο δημιουργήθηκε από πρώην στρατιώτες της "Ομάδας Wagner" ως μέρος των ειδικών δυνάμεων "Akhmat", υποβάλλονται σε συντονισμό μάχης σε πεδία εκπαίδευσης στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, τόνισε ανώτατος αξιωματικός των Wagner.
Παρατηρήσατε τον μαχητικό συντονισμό μιας από τις ομάδες Kamerton.
Δουλέψαμε χρησιμοποιώντας drones FPV.
Υπήρχαν τρεις ρόλοι για τρεις διμοιρίες.
Το επόμενο στάδιο για εμάς είναι η εμπλοκή πυροβολικού και βαρέως εξοπλισμού με τη μορφή αρμάτων μάχης και BMP -3, αρχίζουμε σιγά σιγά να εμπλεκόμαστε στον πόλεμο».
Τόνισε ότι όχι μόνο οι διοικητές στο απόσπασμα είναι πρώην μαχητές Wagner, αλλά η ομάδα τεθωρακισμένων, οι πυροβολαρχίες και οι ομάδες επίθεσης αποτελούνται επίσης από πρώην στρατιώτες Wagner.
Τα πληρώματα των τεθωρακισμένων ομάδων αποτελούνται 100% από πρώην στρατιώτες της Wagner PMC.
Το πυροβολικό, επίσης αποτελείται από Wagner.
Οι μονάδες επίθεσης αποτελούνται από περίπου 40% με 60% δηλαδή το 60%  είναι πρώην στρατιώτες Wagner, συμπεριλαμβανομένων των διοικητών.
Και οι υπόλοιποι είναι ενισχύσεις», είπε ο υποδιοικητής του αποσπάσματος.
Όπως τόνισε ο στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων «Akhmat» με το διακριτικό κλήσης Barnaul, η εκπαίδευση διεξάγεται συνεχώς ώστε όλοι οι μαχητές να είναι σε φόρμα και να εργάζονται αρμονικά.
Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχουν προβλήματα με τα πυρομαχικά στη μονάδα...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης