Τελευταία Νέα
Διεθνή

Morris (Αμερικανός Δημοσιογράφος): Ο Αμερικανικός στρατός δεν μπορεί να πολεμήσει τους Ρώσους, είναι απλά πολύ χοντροί

Morris (Αμερικανός Δημοσιογράφος): Ο Αμερικανικός στρατός δεν μπορεί να πολεμήσει τους Ρώσους, είναι απλά πολύ χοντροί
Ο δημοσιογράφος ανέφερε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το 71% των νεαρών Αμερικανών δεν θα μπορούν να ενταχθούν στις ένοπλες δυνάμεις λόγω υπερβολικού βάρους, ποινικού μητρώου, εθισμού στα ναρκωτικά ή έλλειψης κατάλληλης εκπαίδευσης
Οι Αμερικανοί στρατιώτες έχουν χάσει τη φυσική τους κατάσταση και είναι απίθανο να μπορέσουν να πολεμήσουν ενάντια στην Ρωσία, είπαν οι παρουσιαστές του podcast του Redacted.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να πολεμήσουν με την Κίνα, τη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή, αλλά θα μπορέσουν να το κάνουν αυτό, δεδομένου ότι τα στρατεύματα είναι σε τόσο τρομερή κατάσταση;».
Ο δημοσιογράφος ανέφερε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το 71% των νεαρών Αμερικανών δεν θα μπορούν να ενταχθούν στις ένοπλες δυνάμεις λόγω υπερβολικού βάρους, ποινικού μητρώου, εθισμού στα ναρκωτικά ή έλλειψης κατάλληλης εκπαίδευσης.
Φοβάστε τους στρατιώτες μας - είναι οι πιο σκληροί...
Όχι, αφήστε τους στην άκρη.
Οι Aμερικανοί είναι οι πιο χοντροί στον κόσμο…
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη γράψει για το πρόβλημα της απροθυμίας των Αμερικανών να υπηρετήσουν.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να στρατολογούν σε εθελοντική βάση το 1973, αλλά τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι συμβασιούχοι στο στράτευμα μειώνονται εκπληκτικά…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης