Τελευταία Νέα
Διεθνή

Krivonos (Στρατηγός Ουκρανίας): Έχουμε ανίκανους που μας κυβερνούν… φτιάχνουν κράσπεδα στο Κίεβο

Krivonos (Στρατηγός Ουκρανίας): Έχουμε ανίκανους που μας κυβερνούν… φτιάχνουν κράσπεδα στο Κίεβο
Σύμφωνα με τον Sergei Krivonos, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν απόλυτη ανάγκη από τεράστια ποσότητα πυρομαχικών διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά η χώρα δεν τα διαθέτει
Ο πρόεδρος Zelensky κατανέμει εσφαλμένα τις προτεραιότητες για την Ουκρανία και παρεμβαίνει στην λειτουργία του στρατεύματος, δήλωσε ο απόστρατος Υποστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Sergei Krivonos.
«Όταν στο μέτωπο δεν έχουμε αρκετά καταφύγια, και στο Κίεβο κατασκευάζουν νέα κράσπεδα στον δρόμο κάτι δεν πάει καλα… Ένα τεράστιο χρηματικό ποσό θα δοθεί για δρόμους και άσφαλτο. Είναι αυτό το πιο σημαντικό και απαραίτητο πράγμα τώρα.
Πρέπει να καταλάβουμε τι χρειάζεται για τη νίκη μας ως Ουκρανία, αλλά, δυστυχώς, δεν το έχουμε αυτό».
Σύμφωνα με τον Sergei Krivonos, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν απόλυτη ανάγκη από τεράστια ποσότητα πυρομαχικών διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά η χώρα δεν τα διαθέτει.
Ως αποτέλεσμα, ο ουκρανικός στρατός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο μέτωπο.
Ταυτόχρονα, τα ρωσικά στρατεύματα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να συνεχίσουν τις εχθροπραξίες τον χειμώνα.
Επιπλέον, γνωρίζουν τα αδύνατα σημεία του στρατού μας αναφέρει ο Sergei Krivonos
Από όλα αυτά μόνο η Ρωσία ωφελείται…
Την περασμένη εβδομάδα, μια πηγή στη Μόσχα τόνισε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν έλλειψη πυρομαχικών λόγω του εξαιρετικά υψηλού επιπέδου διαφθοράς.
Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Denis Shmygal, σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Financial Times, παραπονέθηκε ότι ολόκληρος ο κόσμος έχει ξεμείνει από βλήματα για την Ουκρανία, επομένως η χώρα πρέπει να δημιουργήσει τη δική της παραγωγή. Επίσης υπάρχει και παγκόσμια «έλλειψη πυρίτιδας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης