Τελευταία Νέα
Διεθνή

Elon Musk: Στόχος της Tesla η παραγωγή 200.000 Cybertrucks κάθε χρόνο

Elon Musk: Στόχος της Tesla η παραγωγή 200.000 Cybertrucks κάθε χρόνο
Οι παραδόσεις του πολυαναμενόμενου pickup truck θα ξεκινήσουν στις 30 Νοεμβρίου 2023
Η Tesla στοχεύει να κατασκευάζει 200.000 μονάδες του «ηλεκτρικού φορτηγού» της, Cybertruck, ετησίως, δήλωσε την Τρίτη (31/10) ο Διευθύνων Σύμβουλος της Elon Musk.
Η εταιρεία είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι η Tesla είχε την ικανότητα να κατασκευάζει περισσότερα από 125.000 Cybertrucks ετησίως, με τον Musk να προσθέτει ότι υπάρχει πιθανότητα να ανέβει στα 250.000 το 2025.
Οι παραδόσεις του πολυαναμενόμενου pickup truck θα ξεκινήσουν στις 30 Νοεμβρίου, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την αποκάλυψή του από τον Musk σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες, όπου ο επικεφαλής του σχεδιασμού του έσπασε το τζάμι του οχήματος με μια μεταλλική μπάλα ενώ επιδεικνύοντας μια σειρά δοκιμών στο κοινό - περιστατικό που είχε σχολιαστεί αρνητικά τότε στα social media.
Στο podcast «Joe Rogan Experience» που κυκλοφόρησε την Τρίτη, ο Musk επανέλαβε πόσο δύσκολο ήταν να δημιουργηθεί το Cybertruck.
«Σκοπεύουμε να κάνουμε περίπου 200.000 ετησίως σε σημείο παραγωγής... ίσως λίγο περισσότερο, αλλά δεν μπορώ να τονίσω αρκετά ότι η κατασκευή είναι πολύ πιο δύσκολη από την αρχική σχεδίαση», σημείωσε σχετικά ο Musk για το φουτουριστικής εμφάνισης Cybertruck. .
«Εμείς σκάψαμε τον τάφο μας με την Cybertruck», είχε πει σε μια κλήση κερδών νωρίτερα αυτό το μήνα, προσθέτοντας ότι η εταιρεία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει «τεράστιες προκλήσεις» για να αυξήσει την παραγωγή και να την καταστήσει θετική στις ταμειακές ροές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης