Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Χωρίς τη δική μας υποστήριξη, ο Putin θα κερδίσει στην Ουκρανία

ΗΠΑ: Χωρίς τη δική μας υποστήριξη, ο Putin θα κερδίσει στην Ουκρανία
«Ο Putin προσπαθεί πραγματικά να επωφεληθεί από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ»
Σχετικά Άρθρα
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας προειδοποίησε σήμερα 31/10 ότι η Ρωσία θα πετύχει στην Ουκρανία αν δεν συνεχισθεί η υποστήριξη των ΗΠΑ προς το Κίεβο.
«Μπορώ να εγγυηθώ ότι χωρίς τη δική μας υποστήριξη ο Putin θα πετύχει», δήλωσε ο Lloyd Austin κατά την διάρκεια ακρόασης στην Γερουσία μετά το αίτημα του προέδρου Joe Biden για χορήγηση 106 δισεκ. δολαρίων που θα διατεθούν για την Ουκρανία, το Ισραήλ και την ασφάλεια των συνόρων των ΗΠΑ.
«Αν τραβήξουμε το χαλί κάτω από τα πόδια τους τώρα, ο Putin θα γίνει πιο ισχυρός και θα πετύχει να κάνει αυτό που θέλει να κάνει», πρόσθεσε, καθήμενος δίπλα στον υπουργό Εξωτερικών Antony Blinken.
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κατηγόρησε σήμερα τον Ρώσο πρόεδρο ότι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για να προσπαθήσει να μειώσει τη δυτική υποστήριξη προς την Ουκρανία.
«Ο Putin προσπαθεί πραγματικά να επωφεληθεί από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ με την ελπίδα ότι θα μας αποσπάσει την προσοχή (...) και θα κάνει τις Ηνωμένες Πολιτείες να αποσύρουν τους πόρους τους» από την Ουκρανία, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών σε επιτροπή της Γερουσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης