Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιράν: Αμερικάνοι σε υπόγεια βάση στο Ισραήλ συντονίζουν τις επιθέσεις στη Γάζα

Ιράν: Αμερικάνοι σε υπόγεια βάση στο Ισραήλ συντονίζουν τις επιθέσεις στη Γάζα
Οι ενέργειες των ΗΠΑ δεν συμβαδίζουν με τις δηλώσεις για περιορισμό της σύγκρουσης λέει Ιρανός υποστράτηγος
Σχετικά Άρθρα
Ανώτεροι αξιωματούχοι της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ (CENTCOM) και στρατιωτικοί επικεφαλής του αμερικανικού στρατού και ναυτικού βρίσκονται σε υπόγεια βάση του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ και συντονίζουν τις ενέργειες του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας.
Αυτό υποστήριξε ο υποστράτηγος Gholam-Ali Rashid, επικεφαλής του πιο σημαντικού κέντρου διοίκησης των ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και συγκεκριμένα της κεντρικής βάσης του Khatam al-Anbiya.
«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, οι διοικητές της CENTCOM, καθώς και οι χερσαίες δυνάμεις και οι ναυτικές δυνάμεις του αμερικανικού στρατού βρίσκονται τώρα σε υπόγεια βάση κοντά στο Τελ Αβίβ.
Αυτοί είναι που συντονίζουν τις ενέργειες των διοικητών των ισραηλινών δυνάμεων κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τους στη Λωρίδα της Γάζας» ανέφερε σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Tasnim ο Rashid.
Όπως λέει, τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν πως «για άλλη μια φορά ότι οι ενέργειες των ΗΠΑ δεν ανταποκρίνονται στις δηλώσεις για την ανάγκη περιορισμού της εξάπλωσης της σύγκρουσης στην περιοχή, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη τις χιλιάδες βόμβες και πυραύλους που προμήθευσαν στους κατακτητές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης