Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Πλήξαμε ρωσικό σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας στην Κριμαία», υποστηρίζουν οι Ουκρανοί

«Πλήξαμε ρωσικό σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας στην Κριμαία», υποστηρίζουν οι Ουκρανοί
Την ίδια ώρα, η ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) ανακοίνωσε ότι έθεσε υπό κράτηση έναν Ρώσο στην Κριμαία με την υποψία της προδοσίας, κατηγορώντας τον ότι έδωσε στρατιωτικά μυστικά στην Ουκρανία
Ότι έπληξε με επιτυχία ρωσικό σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας στην προσαρτηθείσα Κριμαία το βράδυ της Κυριακής (29/10) προς Δευτέρα ανακοίνωσε ο στρατός της Ουκρανίας.
«Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας έπληξαν με επιτυχία στρατηγική τοποθεσία με σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας στη δυτική ακτή της Κριμαίας», ανέφερε μέσω της εφαρμογής Telegram το κέντρο στρατηγικών επικοινωνιών του στρατού.
Την ίδια ώρα, η ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) ανακοίνωσε ότι έθεσε υπό κράτηση έναν Ρώσο στην Κριμαία με την υποψία της προδοσίας, κατηγορώντας τον ότι έδωσε στρατιωτικά μυστικά στην Ουκρανία, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.
Σε ανακοίνωση την οποία επικαλείται το RIA, η FSB ανέφερε, ότι ο άνδρας, που δεν κατονομάστηκε, είχε «συγκεντρώσει και μεταδώσει πληροφορίες για συγκεκριμένες τοποθεσίες με αναφορά σε γεωγραφικές συντεταγμένες σε εκπρόσωπο του ουκρανικού στρατού».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης