Τελευταία Νέα
Διεθνή

Facebook και Instagram χωρίς διαφημίσεις από τη Μeta στην Ευρώπη - Πόσο όμως θα κοστίζει;

Facebook και Instagram χωρίς διαφημίσεις από τη Μeta στην Ευρώπη - Πόσο όμως θα κοστίζει;
Το τίμημα θα είναι 9,99 ευρώ τον μήνα για τους χρήστες του διαδικτύου ή 12,99 ευρώ τον μήνα για τους χρήστες των κινητών τηλεφώνων Apple και Android.
Η Meta ενδέχεται να ξεκινήσει να προσφέρει συνδρομητικά πακέτα για τα κοινωνικά δίκτυα της, όπως για τα Instagram και Facebook, τουλάχιστον για τους χρήστες που βρίσκονται σε χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οπως μεταδίδει το Bloomberg, από τον Νοέμβριο, για τα παραπάνω κοινωνικά δίκτυα το τίμημα θα είναι 9,99 ευρώ τον μήνα για τους χρήστες του διαδικτύου ή 12,99 ευρώ τον μήνα για τους χρήστες των κινητών τηλεφώνων Apple και Android.
Επιπλέον, εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει τα Instagram και Facebook σε πακέτο με μηνιαίο τέλος €16 για όσους επιθυμούν πρόσβαση χωρίς διαφημίσεις στην επιφάνεια εργασίας τους.
Οι χρήστες που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν δεν θα βλέπουν καμία διαφήμιση στα Facebook και Instagram ενώ όσοι θέλουν να παραμείνουν στη δωρεάν έκδοση θα πρέπει να συναινέσουν ώστε να στοχεύονται από διαφημίσεις με βάση τα προσωπικά τους δεδομένα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία έχει ήδη συζητήσει τα σχέδια της με τις ρυθμιστικές αρχές σε Βρυξέλλες και Ιρλανδία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης