Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Γαλλία ζητεί να σταματήσει επειγόντως η βία Ισραηλινών κατά Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη

Η Γαλλία ζητεί να σταματήσει επειγόντως η βία Ισραηλινών κατά Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη
Περισσότεροι από 100 Παλαιστίνοι έχουν σκοτωθεί στη Δυτική Όχθη αφότου ξεκίνησε ο πόλεμος του Ισραήλ εναντίον της Hamas στη Λωρίδα της Γάζας, στις 7 Οκτωβρίου
Η Γαλλία καταδίκασε την «απαράδεκτη βία» εκ μέρους των Ισραηλινών εποίκων σε βάρος των Παλαιστίνιων της Δυτικής Όχθης και ζήτησε να σταματήσουν αυτές οι ενέργειες.
«Η Γαλλία καλεί τις ισραηλινές αρχές να λάβουν αμέσως μέτρα για να προστατευθεί ο παλαιστινιακός πληθυσμός» από ενέργειες σαν αυτές που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες οδήγησαν στον θάνατο πολλών Παλαιστίνιων ή την εκτόπιση των κατοίκων, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.
Το Σάββατο (28/10/2023) ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από Ισραηλινό έποικο σε χωριός κοντά στη Nablus. Άλλοι τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στις 11 Οκτωβρίου στην Kushra, σε επίθεση ένοπλων Ισραηλινών εποίκων, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής.
Περισσότεροι από 100 Παλαιστίνοι έχουν σκοτωθεί στη Δυτική Όχθη αφότου ξεκίνησε ο πόλεμος του Ισραήλ εναντίον της Hamas στη Λωρίδα της Γάζας, στις 7 Οκτωβρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης