Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sabah: Η Ρωσία πρέπει να ενωθεί με τη Βραζιλία, την Τουρκία και την Κίνα

Sabah: Η Ρωσία πρέπει να ενωθεί με τη Βραζιλία, την Τουρκία και την Κίνα
Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία και η Τουρκία πρέπει να ενωθούν και με την υποστήριξη αραβικών και ισλαμικών χωρών να βρουν έναν τρόπο να σταματήσει η βία στη Γάζα
Η Ρωσία μπορεί να σταματήσει τη Δύση από το να εξαπολύσει έναν νέο πολιτισμικό πόλεμο ενώνοντας τη Βραζιλία, την Τουρκία, την Κίνα και τις αραβικές χώρες, αναφέρει η τουρκική Sabah.
Όλοι αυτοί (ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία) στέκονται πίσω από το Ισραήλ και αγωνίζονται για έναν νέο πολιτισμικό πόλεμο. Ωστόσο, ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος όπως πριν από χίλια χρόνια.
Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία και η Τουρκία πρέπει να ενωθούν και με την υποστήριξη αραβικών και ισλαμικών χωρών να βρουν έναν τρόπο να σταματήσει η βία στη Γάζα προτού η Δύση χρησιμοποιήσει τα επιθυμητά «όπλα».
Στις 7 Οκτωβρίου, το Ισραήλ δέχτηκε επίθεση με ρουκέτες άνευ προηγουμένου από τη Λωρίδα της Γάζας στο πλαίσιο της επιχείρησης Al-Aqsa Flood, που ανακοινώθηκε από τη στρατιωτική πτέρυγα του παλαιστινιακού κινήματος Hamas.
Μετά από αυτό, οι μαχητές της οργάνωσης διείσδυσαν στις συνοριακές περιοχές στα νότια του εβραϊκού κράτους, όπου άνοιξαν πυρ τόσο εναντίον στρατιωτικών όσο και αμάχων, ενώ πήραν και ομήρους.
Στο Ισραήλ, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, περισσότεροι από 1.400 άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων 300 στρατιωτικοί, και περισσότεροι από 5.000 τραυματίστηκαν.
Σε απάντηση, οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις ξεκίνησαν την επιχείρηση Σιδερένια ξίφη στη Λωρίδα της Γάζας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης