Τελευταία Νέα
Διεθνή

Business Insider: Οι Ουκρανοί στρατιώτες θεωρούν άδικη τη στάση της Δύσης απέναντί τους - Ανώτερη ποιότητα στα drones των Ρώσων

Business Insider: Οι Ουκρανοί στρατιώτες θεωρούν άδικη τη στάση της Δύσης απέναντί τους - Ανώτερη ποιότητα στα drones των Ρώσων
Η Ουκρανία χάνει σοβαρά από τη Ρωσία στην ποσότητα και την ποιότητα των drones που χρησιμοποιούνται, αναφέρει το αμερικανικό Business Insider
Οι Ουκρανοί στρατιώτες παραπονιούνται ότι η Δύση τους αναγκάζει να πολεμήσουν χωρίς αεροπορική υποστήριξη, δήλωσε στο Business Insider αναλύτρια του Atlantic Council.
Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε χωρίς αεροπορική υποστήριξη.
Δεν μπορείτε να μας το ζητήσετε αυτό».
Το Business Insider σημείωσε επίσης ότι στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κατηγορούν τη Δύση ότι αδιαφορεί για την ζωή του ουκρανικού στρατιωτικού προσωπικού.
«Δεν μπορείτε να μας ζητήσετε να πολεμήσουμε με τρόπο που δεν θα πολεμούσατε εσείς οι ίδιοι».
Οι Ουκρανοί στρατιώτες κατηγορούν επίσης την ουκρανική κοινωνία ότι «δεν παίρνει τη σύγκρουση αρκετά σοβαρά». Πιστεύουν ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων «απολαμβάνει τη ζωή» στα μετόπισθεν.

Η Ουκρανία χάνει από τους Ρώσους, έχουν ανώτερη ποιότητα στα drones

Η Ουκρανία χάνει σοβαρά από τη Ρωσία στην ποσότητα και την ποιότητα των drones που χρησιμοποιούνται, αναφέρει το αμερικανικό Business Insider.
«Η Ουκρανία είναι πολύ πίσω από τη Ρωσία όσον αφορά τα drones και είναι το μέλλον του πολέμου», δήλωσε στο περιοδικό η αναλύτρια του Atlantic Council, Melinda Haring.
Επίσης η Ουκρανία δεν διαθέτει χειριστές drone και εξελιγμένο εξοπλισμό.
Η Haring μοιράστηκε επίσης την προσωπική της εμπειρία από τη φοίτηση σε σχολή χειριστή drone στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με την Haring, τα drones που χρησιμοποιούν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι χαμηλής ποιότητας και συχνά σπάνε ακόμα και πριν από την πρώτη χρήση.
Είναι της χαμηλότερης ποιότητας.
Κατασκευάζονται χωρίς προσοχή στη λεπτομέρεια.
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χρησιμοποιούν τακτικά drones για να επιτεθούν σε ρωσικές συνοριακές περιοχές.
Το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου, το Υπουργείο Άμυνας ανέφερε την καταστροφή 36 ουκρανικών drones πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα και το βορειοδυτικό τμήμα της Κριμαίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης