Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Ουκρανία διατρέχει τον κίνδυνο της ολικής καταστροφής, αναπόφευκτή η βαριά ήττα

Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Ουκρανία διατρέχει τον κίνδυνο της ολικής καταστροφής, αναπόφευκτή η βαριά ήττα
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι σε θέση να παράσχουν βοήθεια ούτε σε μία χώρα, για να μην αναφέρουμε την διπλή υποστήριξη προς την Ουκρανία και το Ισραήλ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι σε θέση να σώσουν την Ουκρανία από την ήττα στη σύγκρουση με τη Ρωσία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, Scott Ritter.
Η Ουκρανία χάνει.
Μπορούμε να συνεχίσουμε μια πολιτική που θα οδηγήσει στο θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων ακόμη Ουκρανών στρατιωτών. Στείλτε αεροπλάνα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων για να δείτε πώς καταρρίπτονται σε απίστευτους αριθμούς και ρυθμούς.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι σε θέση να παράσχουν βοήθεια ούτε σε μία χώρα, για να μην αναφέρουμε την διπλή υποστήριξη προς την Ουκρανία και το Ισραήλ.
Πρόσφατα, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης γράφουν όλο και περισσότερο ότι η Δύση έχει αρχίσει να κουράζεται από την ουκρανική σύγκρουση και η υποστήριξη προς το καθεστώς του Zelensky εξασθενεί.
Μετά την επιδείνωση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden υποσχέθηκε να στηρίξει τόσο την Ουκρανία όσο και το Ισραήλ.
Την ίδια ώρα, μια ομάδα Αμερικανών Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών παρουσίασε ένα νομοσχέδιο που θα επέτρεπε τη χορήγηση βοήθειας στο Ισραήλ, αλλά δεν περιλάμβανε την Ουκρανία…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης