Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lavrov: Εξωπραγματικός ο διάλογος για λύση δύο κρατών στο Παλαιστινιακό – Χολωμένοι οι Ισραηλινοί

Lavrov: Εξωπραγματικός ο διάλογος για λύση δύο κρατών στο Παλαιστινιακό – Χολωμένοι οι Ισραηλινοί
«Δύσκoλα θα εμπλακούν (σε διάλογο) αυτή τη στιγμή, οι Ισραηλινοί είναι απλώς χολωμένοι», δήλωσε ο Lavrov
Η έναρξη απευθείας διαπραγματεύσεων για μια λύση δύο κρατών στο πλαίσιο τις αντιπαράθεσης της Παλαιστίνης και του Ισραήλ δεν είναι σχεδόν εφικτή αυτή τη στιγμή, δήλωσε ο κορυφαίος διπλωμάτης της Ρωσίας Sergey Lavrov.
«Δύσκoλα θα εμπλακούν (σε διάλογο) αυτή τη στιγμή.
Οι Ισραηλινοί είναι απλώς χολωμένοι», δήλωσε ο Lavrov σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων της Λευκορωσίας BelTA το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023.
Πολλές εχθρικές «δηλώσεις [ισραηλινών] αξιωματούχων» δείχνουν πόσο χολωμένοι είναι στο Ισραήλ, είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, αναφερόμενος στην πρόσφατη ρητορική του πρωθυπουργού του Ισραήλ, των υπουργών Άμυνας και Οικονομίας και άλλων μελών του υπουργικού συμβουλίου.
Οι Παλαιστίνιοι τέθηκαν επίσης στο περιθώριο, «δεδομένων χιλιάδων αμάχων που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα των ισραηλινών ανταποδοτικών πυρών», πρόσθεσε ο Lavrov.
Απέρριψε ως εξωπραγματική την ιδέα να προσκληθούν το Ισραήλ και οι Παλαιστίνιοι σε διάλογο αυτή τη στιγμή, καθώς ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Παλαιστίνη, καθώς και ξένοι υπήκοοι έχουν σκοτωθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης