Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ασυγκράτητη οργή Erdogan: Εγκληματίας πολέμου το Ισραήλ – Ένοχη η Δύση για τη σφαγή στη Γάζα, ούτε κροκοδείλια δάκρυα δεν έχει

Ασυγκράτητη οργή Erdogan: Εγκληματίας πολέμου το Ισραήλ – Ένοχη η Δύση για τη σφαγή στη Γάζα, ούτε κροκοδείλια δάκρυα δεν έχει
Σκληρή επίθεση σε Ισραήλ και Δύση εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας σε διαδήλωση στην Κωνσταντινούπολη
Σχετικά Άρθρα
Σφοδρότατη επίθεση τόσο στο Ισραήλ, όσο και στη Δύση για την αιματοχυσία στη Γάζα εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan μιλώντας το απόγευμα του Σαββάτου (28/10/2023) σε μεγάλη διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης στην Κωνσταντινούπολη.
Η Τουρκία θα δείξει στην παγκόσμια κοινότητα ότι το Ισραήλ είναι εγκληματίας πολέμου, τόνισε ο Erdogan συνεχίζοντας με πυρά κατά της Δύσης.
«Ο κύριος ένοχος πίσω από τη σφαγή που εκτυλίχθηκε στη Γάζα είναι η Δύση» , τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος κατηγορώντας ΗΠΑ και ΕΕ, πως θέλουν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα σταυροφορικού πολέμου.

Κροκοδείλια δάκρυα

«Το Ισραήλ είναι κατακτητής, η Δύση σας χρωστάει αλλά η Τουρκία δεν σας χρωστάει τίποτα» συνέχισε ο Erdogan και αναφέρθηκε στα διπλά πρότυπα της Δύσης.
«Όσοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους αμάχους που σκοτώθηκαν στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας παρακολουθούν σιωπηλά τους θανάτους χιλιάδων αθώων παιδιών στη Γάζα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Erdogan.

Το Ισραήλ είναι καταδικασμένο να μείνει μόνο του

Το Ισραήλ είναι καταδικασμένο να μείνει μόνο του, υπογράμμισε ο Erdogan, υπενθυμίζοντας ότι η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ενέκρινε ψήφισμα για ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα.
Η Τουρκία δεν θα συγχωρήσει ποτέ το Ισραήλ για τις επιθέσεις εναντίον αμάχων, πρόσθεσε.
«Λυπούμαστε για κάθε άμαχο με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά το Ισραήλ δεν ενδιαφέρεται.
Εκ μέρους της Τουρκίας χαιρετίζω την αποφασιστικότητα του λαού της Γάζας να μην εγκαταλείψει τα σπίτια του, την πόλη μπροστά στους βομβαρδισμούς του καταπιεστή», υπογράμμισε ο Τούρκος πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης