Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hamas: Θα παραδώσουμε τα πτώματα των ομήρων μετά τους βομβαρδισμούς που έχουν ήδη σκοτώσει 50

Hamas: Θα παραδώσουμε τα πτώματα των ομήρων μετά τους βομβαρδισμούς που έχουν ήδη σκοτώσει 50
Το υπουργείο Υγείας της Hamas ανακοίνωσε (28/10) πως 7.703 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη του πολέμου με το Ισραήλ
Το παλαιστινιακό κίνημα της Hamas είναι έτοιμο να παραδώσει τα πτώματα των νεκρών ομήρων στην ισραηλινή πλευρά μετά το τέλος της οξείας φάσης της σύγκρουσης, δήλωσε στο RIA Novosti ο Mousa Abu Marzook, μέλος του Πολιτικού Γραφείου και επικεφαλής του τμήματος εξωτερικών σχέσεων της Hamas.
Νωρίτερα, ο επίσημος εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών Al-Qassam (η στρατιωτική πτέρυγα του παλαιστινιακού κινήματος της Hamas), Abu Ubeida, δήλωσε ότι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κινήματος, περίπου 50 Ισραηλινοί όμηροι σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα του ισραηλινού βομβαρδισμού της Λωρίδας της Γάζας.
«Ναι.
Τι πρέπει να κάνουμε με τα πτώματα; Δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον για αυτά.
Φυσικά, αφού τελειώσουν όλα, θα παραδώσουμε αυτά τα πτώματα", είπε ο Marzuk.
Απαντώντας στο ερώτημα γιατί η Hamas δεν είναι έτοιμη να το κάνει αμέσως, ο Marzuk τόνισε ότι «τώρα δεν μπορούμε να βγάλουμε τα πτώματα των Παλαιστινίων από τα ερείπια».
«Θέλουμε να βγάλουμε όλα τα πτώματα κάτω από τα ερείπια και να τα θάψουμε με ειρήνη. Θρηνούμε όλα τα θύματα», πρόσθεσε.
Το υπουργείο Υγείας της Hamas ανακοίνωσε σήμερα (28/10) πως 7.703 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη του πολέμου με το Ισραήλ.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τουλάχιστον 3.500 παιδιά περιλαμβάνονται μεταξύ των νεκρών που έχουν καταγραφεί από την έναρξη του πολέμου στις 7 Οκτωβρίου.
Ο προηγούμενος απολογισμός, που ανακοινώθηκε  την Παρασκευή 27/10, έκανε λόγο για 7.326 νεκρούς

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης