Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ασύλληπτη σφαγή – Η Ουκρανία έχασε πάνω από 2.055 στρατιώτες στο Donetsk μέσα σε 7 ημέρες

Ασύλληπτη σφαγή – Η Ουκρανία έχασε πάνω από 2.055 στρατιώτες στο Donetsk μέσα σε 7 ημέρες
Στην κατεύθυνση του Donetsk, τα ρωσικά... στρατεύματα απέκρουσαν εννέα εχθρικές επιθέσεις την περασμένη εβδομάδα... στις περιοχές των οικισμών Maryinka, Kurdyumovka, Bogdanovka και Kleshcheyevka της Λαϊκής Δημοκρατίας
Η Ουκρανία έχασε πάνω από 2.055 στρατιώτες στην κατεύθυνση του Donetsk την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε την Παρασκευή (27/10/2023) το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Στην κατεύθυνση του Donetsk, τα ρωσικά... στρατεύματα απέκρουσαν εννέα εχθρικές επιθέσεις την περασμένη εβδομάδα... στις περιοχές των οικισμών Maryinka, Kurdyumovka, Bogdanovka και Kleshcheyevka της Λαϊκής Δημοκρατίας.
Ως αποτέλεσμα των μαχών, οι συνολικές απώλειες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων προς αυτή την κατεύθυνση ανήλθαν σε περισσότερους από 2.055 στρατιώτες, τρία άρματα μάχης, 17 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 22 οχήματα, καθώς και 16 πυροβόλα πυροβολικού πεδίου», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.
Η Ρωσία απέκρουσε 19 επιθέσεις από την Ουκρανία στην κατεύθυνση της Zaporizhia την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε το υπουργείο.
«Οι συνολικές απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε περισσότερους από 435 στρατιώτες, 15 άρματα μάχης, 17 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 16 αυτοκίνητα και 17 πυροβόλα πυροβόλων πεδίου», ανέφερε το υπουργείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης