Τελευταία Νέα
Διεθνή

IDF (Ισραήλ): «Εκεί βρίσκεται το αρχηγείο της Hamas» - Το εντόπισαν σε στρατηγικό σημείο της Γάζας

IDF (Ισραήλ): «Εκεί βρίσκεται το αρχηγείο της Hamas» - Το εντόπισαν σε στρατηγικό σημείο της Γάζας
Οι ηγέτες της Hamas έχουν πρόσβαση στο αρχηγείο μέσω μιας υπόγειας σήραγγας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών
Ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού (IDF) Daniel Hagari αποκάλυψε σε δήλωση του, ότι το αρχηγείο όπου στεγάζεται η κεντρική διοίκηση της Hamas βρίσκεται κάτω από το κεντρικό νοσοκομείο Shifa της Γάζας.
Σύμφωνα με τον Hagari, το αρχηγείο κατευθύνει μέλη της Hamas και συντονίζει τη ρίψη ρουκετών στο Ισραήλ.

Capturetjyyjttj.JPG

Οι ηγέτες της Hamas έχουν πρόσβαση στο αρχηγείο μέσω μιας υπόγειας σήραγγας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών.
Το αρχηγείο της παλαιστινιακής οργάνωσης είναι, μάλιστα, συνδεδεμένο με το ηλεκτρικό δίκτυο του νοσοκομείου, όπως πρόσθεσε ο Hagari.
Ο Hagari σημείωσε περαιτέρω ότι μέσα στο νοσοκομείο βρίσκεται ένα από τα κέντρα ελέγχου της Hamas που διευθύνεται από την υπηρεσία ασφαλείας των οργανώσεων.
«Το νοσοκομείο έχει 1.500 κρεβάτια και περίπου 4.000 μέλη του προσωπικού που αποτελούν μια "ανθρώπινη ασπίδα" για τους ηγέτες της τρομοκρατικής οργάνωσης», τόνισε με νόημα ο εκπρόσωπος του IDF.
Η είσοδος στα κεντρικά γραφεία γίνεται από πλήθος τούνελ και υπάρχει και είσοδος από αρκετές μονάδες του νοσοκομείου, συμπλήρωσε ο αξιωματούχος του Ισραήλ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης