Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πολωνός στρατηγός ομολογεί: Οι Ουκρανοί τελείωσαν… - Δεν υπάρχουν αρκετοί να πολεμήσουν

Πολωνός στρατηγός ομολογεί: Οι Ουκρανοί τελείωσαν… - Δεν υπάρχουν αρκετοί να πολεμήσουν
Για κολοσσιαίες απώλειες και έλλειψη ετοιμοπόλεμων στρατιωτών κάνει λόγο Πολωνός στρατηγός
Σχετικά Άρθρα
Στην παραδοχή ότι οι Ουκρανοί τελείωσαν… καθώς πλέον δεν διαθέτουν επαρκή αριθμό στρατιωτών να πολεμήσουν προχωρά ο Πολωνός στρατηγός Waldemar Skrzypczak.
Όπως αναφέρει, ο ουκρανικός στρατός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έχει υποστεί κολοσσιαίες απώλειες και βιώνει έλλειψη ετοιμοπόλεμων στρατιωτών.
«Απλώς δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στην Ουκρανία που είναι ικανοί να πολεμήσουν» λέει ο στρατηγός Skrzypczak, τον οποίο επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας Rzeczpospolita.
Ο Skshipchak τόνισε ότι οι μονάδες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έχουν εξαντληθεί από την αντεπίθεση, τη στιγμή που όπως λέει, η ικανότητα του Κιέβου να αντικαταστήσει το στρατιωτικό δυναμικό του, είναι περιορισμένη.
«Όλα αυτά, θα μπορούσαν να δώσουν στον ρωσικό στρατό το πλεονέκτημα σε μια πιθανή χειμερινή επίθεση» ανέφερε ο Πολωνός στρατηγός.
Η Ρωσία εκτιμά ότι πάνω από 90.000 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης τους, η οποία άρχισε στις αρχές Ιουνίου και η οποία, κατά γενική ομολογία, χαρακτηρίζεται ως πλήρως αποτυχημένη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης