Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απάντηση της Παλαιστίνης στον Biden: Δημοσίευσε λίστα 212 σελίδων με ονόματα 7.028 νεκρών από την έναρξη των ισραηλινών βομβαρδισμών

Απάντηση της Παλαιστίνης στον Biden: Δημοσίευσε λίστα 212 σελίδων με ονόματα 7.028 νεκρών από την έναρξη των ισραηλινών βομβαρδισμών
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden είχαν αμφισβητήσει δημοσίως τους απολογισμούς
Λίστα με τα στοιχεία ταυτότητας των 7.028 ανθρώπων που έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη των ισραηλινών βομβαρδισμών στις 7 Οκτωβρίου, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden είχαν αμφισβητήσει δημοσίως τους απολογισμούς που δίνουν στη δημοσιότητα οι ελεγχόμενες από τη Hamas αρχές στη Λωρίδα της Γάζας.
Απαντώντας στους αμφισβητίες, το υπουργείο Υγείας της Γάζας έδωσε στη δημοσιότητα λίστα 212 σελίδων, με τα ονόματα των θυμάτων.
Νωρίτερα είχε ανακοινώσει πως μέχρι στιγμής 7.028 άνθρωποι, εκ των οποίων 2.913 παιδιά και 1.709 γυναίκες, έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των ισραηλινών βομβαρδισμών στις 7 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, 18.484 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.
Ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Hamas διανύει την 20ή ημέρα και είναι ο φονικότερος μετά την απόσυρση των ισραηλινών δυνάμεων από τον παλαιστινιακό θύλακα το 2005, δύο χρόνια προτού η ισλαμιστική οργάνωση ανέβει στην εξουσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης