Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα από τον «προφήτη» των σεισμών: Ο Ολλανδός που προέβλεψε τον σεισμό 7R στην Τουρκία, προειδοποιεί τώρα την Ελλάδα

Βόμβα από τον «προφήτη» των σεισμών: Ο Ολλανδός που προέβλεψε τον σεισμό 7R στην Τουρκία, προειδοποιεί τώρα την Ελλάδα
Ο Frank Hoogerbeets, ανέφερε πως υπάρχει μέτρια σεισμική δραστηριότητα στα άκρα του ελληνικού τόξου και συγκεκριμένα από τα νοτιοδυτικά της Κρήτης μέχρι και ανοιχτά της Κύπρου
Το κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για την Ελλάδα ο Ολλανδός ερευνητής, Φρανκ Χούγκερμπετς, αναφορικά με τον ενδεχόμενο ενός σεισμού άνω των 7 Ρίχτερ.
Ο Ολλανδός, ο οποίος είχε «προβλέψει» τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία τον Φεβρουάριο του 2023, μεγέθους 7,8 και 7,7 Ρίχτερ αντίστοιχα, με ανάρτησή του στο Χ «έδειξε» το ελληνικό τόξο ως επικίνδυνο για Εγκέλαδο.
Ο Frank Hoogerbeets, ανέφερε πως υπάρχει μέτρια σεισμική δραστηριότητα στα άκρα του ελληνικού τόξου και συγκεκριμένα από τα νοτιοδυτικά της Κρήτης μέχρι και ανοιχτά της Κύπρου.
Ο Ολλανδός κάνει και αναφορά στον μεγάλο σεισμό που είχε γίνει το 365 μ. Χ. νοτιοδυτικά της Κρήτης με μέγεθος 8,6 Ρίχτερ θέλοντας να τονίσει τη σεισμική δυναμική του ρήγματος.

Αμφιλεγόμενος για τις μεθόδους του

Ο Hoogerbeets προβλέπει, όπως αναφέρει ο ίδιος, τους σεισμούς με βάση τις κινήσεις των πλανητών.
Σχετικά με την Ελλάδα ο Hoogerbeets, εξηγεί ότι ο σεισμός νοτιοδυτικά της Κρήτης το 365 μ.Χ. έγινε με την ανατολή του ήλιου και ενώ κορυφώνονταν πλανητικές κινήσεις σε συνδυασμό και με πανσέληνο. www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης