Τελευταία Νέα
Διεθνή

Elon Musk (Tesla, X): Η Δύση να σταματήσει να θυσιάζει τους Ουκρανούς και να κάνει ειρήνη με τη Ρωσία

Elon Musk (Tesla, X): Η Δύση να σταματήσει να θυσιάζει τους Ουκρανούς και να κάνει ειρήνη με τη Ρωσία
Ο Elon Musk σημείωσε επίσης ότι η παράταση της σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τις Ηνωμένες Πολιτείες, αυξάνοντας τον κίνδυνο να ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος
Οι δυτικές χώρες θα πρέπει να σταματήσουν να θυσιάζουν παράλογα Ουκρανούς στη σύγκρουση με τη Ρωσία, να βρουν μια ειρηνική λύση στη σύγκρουση και να αποκαταστήσουν τις κανονικές σχέσεις με τη Ρωσία, δήλωσε ο Αμερικανός επιχειρηματίας Elon Musk στο κοινωνικό του δίκτυο X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter).
Και τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;
Λοιπόν, πολλά από τα λουλούδια της ουκρανικής νεολαίας θυσιάζονται στα χαρακώματα για κανένα εδαφικό κέρδος» τόνισε ο Musk.
«Νομίζω ότι πρέπει να βοηθήσουμε να υπάρξει ειρήνη στην Ουκρανία και νομίζω ότι πρέπει να αποκαταστήσουμε τις κανονικές σχέσεις με τη Ρωσία», επεσήμανε ο επιχειρηματίας.
Ο Elon Musk σημείωσε επίσης ότι η παράταση της σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τις Ηνωμένες Πολιτείες, αυξάνοντας τον κίνδυνο να ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.
Ο ουκρανικός στρατός κάνει ανεπιτυχείς επιθετικές προσπάθειες από τις 4 Ιουνίου.
Στις 5 Οκτωβρίου, ο Ρώσος Πρόεδρος Putin ανέφερε ότι το Κίεβο έχασε πάνω από 90.000 στρατιώτες – έχουν φθάσει ήδη τους 100.000 - και περισσότερα από 550 τανκς μέσα σε τέσσερις μήνες.
Στις 15 Οκτωβρίου, ο Putin είπε ότι η ουκρανική αντεπίθεση είχε τελείως αποτύχει, αν και η Ουκρανία ετοίμαζε νέες ενεργές επιθετικές επιχειρήσεις σε ορισμένα σημεία της γραμμής εμπλοκής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης