Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά Βόρειας Κορέας: Οι ΗΠΑ οδηγούν τη Μέση Ανατολή σε εκτεταμένο πόλεμο

Πυρά Βόρειας Κορέας: Οι ΗΠΑ οδηγούν τη Μέση Ανατολή σε εκτεταμένο πόλεμο
Πρόκειται για μια τραγωδία που προκλήθηκε εξολοκλήρου από τις ΗΠΑ λέει η Β. Κορέα
Σχετικά Άρθρα
Πυρά κατά των ΗΠΑ για την πολιτική που ακολουθούν στη Μέση Ανατολή εξαπολύει η Βόρεια Κορέα, η οποία κατηγορεί την κυβέρνηση Biden ότι με τη στήριξη στο Ισραήλ οδηγεί την ευρύτερη περιοχή στο χείλος ενός εκτεταμένου πολέμου.
«Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή επιδεινώνεται, είμαστε στο κατώφλι ενός ολοκληρωτικού πολέμου.
Ομόφωνα η διεθνής κοινότητα λέει πως η κατάσταση στη Μέση Ανατολή που εγκυμονεί τον κίνδυνο ενός ολοκληρωτικού πολέμου, είναι μια τραγωδία που έχει προκληθεί εξολοκλήρου από τις ΗΠΑ» αναφέρει το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA που διατυπώνει την επίσημη γραμμή της κυβέρνησης.
Η Β. Κορέα αναφέρει πως το Ισραήλ είναι έτοιμο να εξαπολύσει μια τεράστια εισβολή και ότι πραγματοποιεί ολοένα και περισσότερες αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας, τη στιγμή που οι ΗΠΑ δεσμεύονται να στείλουν περισσότερα όπλα για να στηρίξουν το Ισραήλ.
Το KCNA υπογραμμίζει πως η Ουάσιγκτον μεταθέτει την ευθύνη για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή στην Παλαιστίνη καθώς χαρακτηρίζει τη χώρα ως επιτιθέμενη, αλλά – όπως επισημαίνει - «η δίκαιη διεθνής κοινότητα το απορρίπτει κατηγορηματικά».
«Το παγκόσμιο κοινό προειδοποιεί ότι η σταθερότητα και η ασφάλεια στη Γη απειλούνται λόγω της αυθαίρετης και διπλής εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ» επισημαίνει το δημοσίευμα του KCNA.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης