Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οδυνηρή ήττα για τους Ουκρανούς στο νότιο Donetsk – Το ρωσικό πυροβολικό αποτελείωσε την 72η μηχανοκίνητη ταξιαρχία

Οδυνηρή ήττα για τους Ουκρανούς στο νότιο Donetsk – Το ρωσικό πυροβολικό αποτελείωσε την 72η μηχανοκίνητη ταξιαρχία
Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού στην περιοχή του νότιου Donetsk τις τελευταίες 24 ώρες ανήλθαν σε 140 άτομα και τρία τεθωρακισμένα οχήματα
Η ομάδα μάχης «Ανατολή» της Ρωσίας απέτρεψε δύο απόπειρες εναλλαγής ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή του νότιου Donetsk.
«Στην περιοχή του νότιου Donetsk, μονάδες της Ομάδας Μάχης Ανατολή, υποστηριζόμενες από πυροβολικό, απέτρεψαν δύο απόπειρες εναλλαγής των ουκρανικών δυνάμεων κοντά στο Ugledar και στα βόρεια του Novodonetsk. Μια ουκρανική ομάδα σαμποτέρ εξοντώθηκε από τα πυρά του πυροβολικού στα βόρεια του οικισμού Priyutnoye», ανέφερε στο Tass ο εκπρόσωπος της ρωσικής δύναμης Oleg Chekhov.
«Στη νότια κατεύθυνση του Donetsk, οι επιχειρήσεις των μονάδων της ομάδας μάχης Ανατολή οι επιδρομές αεροσκαφών και τα πυρά πυροβολικού προκάλεσαν ζημιές στο ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό της 72ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού», πρόσθεσε.
Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού στην περιοχή του νότιου Donetsk τις τελευταίες 24 ώρες ανήλθαν σε 140 άτομα και τρία τεθωρακισμένα οχήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης