Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφοδρή επίθεση Ρωσίας σε ΕΕ: Φέρνει μόνο τη βία, το χάος και την αναταραχή

Σφοδρή επίθεση Ρωσίας σε ΕΕ: Φέρνει μόνο τη βία, το χάος και την αναταραχή
«Επί χρόνια, η Ευρωπαϊκή Ένωση προετοίμαζε σταθερά την Ουκρανία για σύγκρουση με τη Ρωσία», τόνισε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη
Σχετικά Άρθρα
Η ΕΕ υποτιμά τις δικές της αξίες όταν προμηθεύει επιθετικά όπλα στο Κίεβο, δήλωσε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Vasily Nebenzya .
«Επί χρόνια, η Ευρωπαϊκή Ένωση προετοίμαζε σταθερά την Ουκρανία για σύγκρουση με τη Ρωσία, κλείνοντας τα μάτια σε ό,τι είναι αδύνατο στις χώρες μέλη της.
Απαξιώνοντας τις δικές της αξίες, η Ευρωπαϊκή Ένωση προμηθεύει επιθετικά όπλα και στρατιωτικά οχήματα στην Ουκρανία κατά παράβαση των δικών τους προτύπων για το απαράδεκτο τέτοιων προμηθειών σε ζώνες συγκρούσεων», είπε.
Σύμφωνα με τον Ρώσο διπλωμάτη, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν κάνει «τίποτα καλό για τη διαδικασία ομαλοποίησης των σχέσεων Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν» ή για τον διάλογο μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινα.
«Αυτός ο κατάλογος μπορεί να συνεχιστεί.
Προφανώς, οι Βρυξέλλες καθοδηγούνται από γεωπολιτικές φιλοδοξίες, από την επιθυμία να αγκαλιάσουν νέες σφαίρες επιρροής, να αποικίσουν εκ νέου πολιτικά και οικονομικά ευάλωτα κράτη.
Γι' αυτό η συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις διεθνείς ειρηνευτικές προσπάθειες οδηγεί μόνο στη βία, το χάος και την αναταραχή», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης