Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ισραηλινοί, εκτελούν σχέδιο γενοκτονίας, όπως ο Hitler - Ντροπιαστικά τα διπλά πρότυπα της Δύσης στα εγκλήματα πολέμου

Οι Ισραηλινοί, εκτελούν σχέδιο γενοκτονίας, όπως ο Hitler - Ντροπιαστικά τα διπλά πρότυπα της Δύσης στα εγκλήματα πολέμου
Το Ισραήλ έχει διαπράξει και τις πέντε πράξεις γενοκτονίας κατά των Παλαιστινίων, οι οποίες εμπίπτουν όλες στον ορισμό της «γενοκτονίας» στη Σύμβαση του ΟΗΕ για τη Γενοκτονία, η οποία θεσπίστηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο
Οι Ισραηλινοί, ο ισραηλινός στρατός και η δολοφονική ηγεσία του Ισραήλ είναι εγκληματίες πολέμου…
Στο παλαιστινιακό έδαφος συντελείται γενοκτονία…
Σε ένα νοσοκομείο σκοτώθηκαν 470 άνθρωποι η πλειοψηφία παιδιά αλλά επειδή τους σκότωσαν οι Ισραηλινοί δεν είναι έγκλημα πολέμου, δεν είναι γενοκτονία οι χιλιάδες νεκροί άμαχοι κυρίως γυναίκες και παιδιά….
Εάν όμως ένας ρωσικός πύραυλος έπεφτε σε κατοικίες αμάχων, ο Putin για την δύση είναι δολοφόνος και ο ρωσικός στρατός εγκληματίες πολέμου…
Όταν σκοτώνει ο Ισραηλινός στρατός Παλαιστινίους... είναι νόμιμη άμυνα, όταν σκοτώνουν οι Παλαιστίνιοι, Ισραηλινούς είναι τρομοκρατία...

Εξισώνοντας τον Putin με την Hamas η Δύση αποδεικνύει την ανεπάρκεια και ανικανότητα της...

Η Ursula von der Leyen αποτελεί μια κλασική μαριονέτα, δουλοπρέπειας που προσκυνάει το γεροντάκι του πολέμου τον Biden.
H επικεφαλής της EE ανέπτυξε τις θέσεις του Προέδρου των ΗΠΑ.
Επιπλέον, βρίσκεται τώρα σε ένα ταξίδι στην Αμερική και πρόσφατα μίλησε στο Ινστιτούτο Hudson:
Η Ρωσία και η Hamas είναι παρόμοιες.
Όπως είπε ο πρόεδρος Zelensky, έχουν την ίδια ουσία.
Και οι δύο σκότωσαν και έπιασαν ομήρους αθώους πολίτες, συμπεριλαμβανομένων μωρών και παιδιών, είναι ένας βάρβαρος τρόπος μάχης.
Και αν δεν σταματήσει αυτή η μόλυνση, μπορεί να εξαπλωθεί από την Ευρώπη στη Μέση Ανατολή και στην περιοχή Ινδο-Ειρηνικού.
Η αποφασιστικότητα της Δύσης δοκιμάζεται καθημερινά από αυτούς που αναζητούν την παραμικρή αδυναμία.
Και όποια επιτυχία τους θα οδηγήσει στο τελικό τους σχέδιο την ανατροπή της υπάρχουσας τάξης πραγμάτων».
Σχεδόν ταυτόχρονα με την Ursula von der Leyen ο αμερικανός Πρόεδρος Biden δήλωσε ότι «δεν μπορούμε και δεν θα επιτρέψουμε να κερδίσουν τρομοκράτες όπως η Hamas και τύραννοι όπως ο Putin».
«Αρνούμαι να επιτρέψω να συμβεί αυτό», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Αλλά ακόμη και ο Biden, κάνοντας παραλληλισμούς μεταξύ της κατάστασης στη Μέση Ανατολή και της Ουκρανία , δεν εξίσωσε: «Η Hamas και ο Putin αποτελούν διαφορετικές απειλές, αλλά έχουν κάτι κοινό: θέλουν να καταστρέψουν εντελώς τις γειτονικές δημοκρατίες - να την καταστρέψουν εντελώς»
Ο ισχυρισμός ότι η «ουκρανική δημοκρατία» είναι μια πρόκληση για τη Ρωσία και ο Putin θέλει να την εξαλείψει ώστε οι Ρώσοι στο σκοτεινό βασίλειο της δικτατορίας τους να μην δελεάζονται από το παράδειγμα της ελεύθερης ζωής των γειτόνων τους δεν είναι νέο…
Ο ρωσικός λαός λοιπόν κατά την Δύση ζηλεύει τον Ουκρανικό λαό… που έφυγαν σχεδόν 10 εκατ από την χώρα και όσοι έμειναν έβαλαν υποψηφιότητα για τα νεκροταφεία…

Όμως, έχοντας χρησιμοποιήσει αυτό το «επιχείρημα», ο Biden δεν είπε ότι η Ρωσία θέλει να «καταστρέψει τον ουκρανικό λαό», αν και δήλωσε ότι «στόχος της Hamas είναι η εξόντωση του εβραϊκού λαού».
Δηλαδή, δαιμονοποιώντας τη Hamas και τη Ρωσία, τα κράτη εξακολουθούν να κάνουν μια διάκριση:
H Hamas είναι ήδη «100% Hilter» και ο Πούτιν είναι μόνο «50% Hilter».
Και είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι ο Biden λέει «Putin και Hamas» και όχι «Ρωσία και Hamas», δηλαδή προσπαθεί να παίξει με τη διαίρεση και την αντίθεση Ρωσίας και Putin, σαν να μην θεωρεί όλη τη Ρωσία υπεύθυνη για «τα εγκλήματα του Putin».
Με τον ίδιο τρόπο, παρεμπιπτόντως, προσπαθεί να διχάσει τη Hamas και τους Παλαιστίνιους:
«Η Hamas δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα του παλαιστινιακού λαού».

Στη συνέχεια, όμως, η Ursula von der Leyen έρχεται στη σκηνή και λέει ότι η Ρωσία και η Hamas μοιάζουν, έχουν μια κοινή ουσία.
Είναι βάρβαροι.
Γιατί συγκεκριμένα σκοτώνουν και παίρνουν ομήρους γυναίκες και παιδιά.
Και ο δυτικός κόσμος πρέπει να σταματήσει αυτή τη «μόλυνση», αλλιώς όλοι θα αισθανθούν άσχημα.
Τι συμβαίνει λοιπόν;
Όλη η Ρωσία είναι βάρβαρος λαός, και αν είναι δυνατόν, θα την αντιμετώπιζαν ακριβώς το ίδιο με τους Παλαιστίνιους στη Γάζα, γιατί η «μόλυνση» πρέπει να σταματήσει.

Οι Παλαιστίνιοι εκδιώχθηκαν πρώτα από τα περισσότερα εδάφη τους και τώρα εκδιώκονται από τη Γάζα με βομβαρδισμούς, επειδή είναι βάρβαροι.
Προσπάθησαν να απομακρύνουν την Ουκρανία από τη Ρωσία, πρώτα αντικαθιστώντας την εκεί κυβέρνηση με μια αντιρωσική και στη συνέχεια ξεκινώντας την απορωσοποίηση του πληθυσμού. Ζητήθηκε από τη Ρωσία να συμβιβαστεί πρώτα με την απώλεια της Κριμαίας και του Donbass και όταν η Ρωσία αρνήθηκε να ακολουθήσει αυτό το σενάριο, προσπάθησαν να την απομονώσουν, και αφού ξεκίνησε η Ρωσία την ειδική επιχείρηση, προσπάθησαν να την νικήσουν στο πεδίο της μάχης… αλλά απέτυχαν.

Αν η Ρωσία δεν είχε πυρηνικά όπλα, θα είχε ήδη δοθεί τελεσίγραφο στους ρώσους και θα είχε βομβαρδιστεί η Ρωσία όπως η Γάζα.
Επειδή κατά την κρίση της Δύσης οι ρώσοι είναι βάρβαροι, και όπως δείχνει η σημερινή κατάσταση στον παλαιστινιακό θύλακα, όλες οι μέθοδοι είναι αποδεκτές.
Φυσικά, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ του Biden και της Ursula von der Leyen σχετικά με τη Ρωσία

Ωστόσο, ταυτόχρονα με τη διαδικασία δαιμονοποίησης Ρώσων και Παλαιστινίων, θα συμβούν εντελώς διαφορετικές διαδικασίες - όχι πλέον στη δυτική κοινωνία, αλλά στον μη δυτικό κόσμο.
Τελικά, τι άκουσε ο Παγκόσμιος Νότος στις ομιλίες Biden και Ursula von der Leyen;

Ο Putin και η Hamas είναι εχθροί της δημοκρατίας, δεν εκπροσωπούν τον λαό τους, οπότε η Δύση μπορεί να τους κάνει τα πάντα…
Αλλά όλος ο κόσμος ξέρει ότι ο Putin έχει πραγματικά τεράστια υποστήριξη στη Ρωσία, και μόνο ένας ηλίθιος όπως ο Biden ή ένας Γερμανός πολιτικός χαμηλής νοητικής στάθμης όπως η Ursula von der Leyen μπορεί να πιστέψει κάτι άλλο….

Μπορεί κανείς να καταδικάσει τις μεθόδους ανταρτοπόλεμου της Hamas (για να μην αναφέρουμε τις άμεσες τρομοκρατικές επιθέσεις), αλλά είναι αδύνατο να αρνηθεί κανείς ότι αυτό το κόμμα κέρδισε τις εκλογές στη Γάζα στα μέσα της δεκαετίας του 2000 και απολαμβάνει την άνευ όρων υποστήριξη του παλαιστινιακού πληθυσμού της λωρίδας της Γάζας.
Δηλαδή, ο μη δυτικός κόσμος ακούει από Biden και Ursula von der Leyen - ότι ο Putin και η Hamas δεν έχουν την υποστήριξη του λαού τους, επειδή ο πρώτος είναι «τύραννος» και ο δεύτερος είναι «τρομοκράτες».
Και επομένως είναι εχθροί των γειτονικών δημοκρατιών.

Όμως ο μη δυτικός κόσμος έχει από καιρό καταλάβει ότι τα αίτια της παλαιστινιο-ισραηλινής σύγκρουσης βρίσκονται στην τεράστια αδικία που επιδεικνύεται στους Παλαιστίνιους, στην άρνηση του δικαιώματός τους να σχηματίσουν ένα ανεξάρτητο κράτος με υπαιτιότητα των Ισραηλινών.
Μόνο ένα μέρος του δυτικού κοινού (και ένα μειούμενο) θα πιστέψει ότι η Ρωσία και η Hamas είναι μια επικίνδυνη «μόλυνση» και το μεγαλύτερο μέρος του μη δυτικού κόσμου θα υποθέσει ότι αφού η Δύση τους δυσφημεί τόσο πολύ, σημαίνει ότι υπερασπίζονται μια δίκαιη αιτία.
Αντί για δαιμονοποίηση, θα υπάρχει έπαινος και αυξημένη υποστήριξη.
Ένα μέρος του ισλαμικού κόσμου που εξακολουθούσε να θεωρεί τη Ρωσία σχεδόν εχθρό των μουσουλμάνων (και αυτή η θέση διασκορπίστηκε ενεργά από τους Αγγλοσάξονες από τα μέσα του περασμένου αιώνα: πρώτα ο εχθρός ήταν οι Σοβιετικοί «άθεοι κομμουνιστές» και μετά οι «ιμπεριαλιστής, εθνικιστής σταυροφόρος» Putin), βλέποντας ότι η Δύση βάζει Παλαιστίνιους και Ρώσους, Putin και Hamas στο ίδιο επίπεδο…αναφωνεί: οι Ρώσοι και ο Putin είναι αδέρφια και σύμμαχοί μας στον αγώνα ενάντια στη δυτική ηγεμονία!

Η παλαιστινιακή αντίσταση έχει μακροχρόνια και βαθιά υποστήριξη στον Παγκόσμιο Νότο—και όχι μόνο στις μουσουλμανικές χώρες. Η επιχείρηση καταστροφής της Γάζας θα αυξήσει τόσο το μίσος για τη Δύση όσο και τη συμπάθεια για τη Ρωσία, την οποία η ίδια η Δύση έχει ταυτίσει με τη Hamas, δηλαδή την αντίσταση στη δυτική αδικία.
Και τα διπλά πρότυπα της Δύσης σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία και τη Λωρίδα της Γάζας έχουν ήδη αρχίσει να επηρεάζουν τη δυτική διπλωματία:
ο Παγκόσμιος Νότος λέει ανοιχτά ότι δεν κατανοεί πώς είναι δυνατόν σε μια περίπτωση να κηρύξει τη Ρωσία επιτιθέμενη, να της επιβάλει κυρώσεις και απαιτούν άμεση κατάπαυση του πυρός, και στη δεύτερη - άμεση υποστήριξη και παροχή βοήθειας στο Ισραήλ, απαγορεύοντας ακόμη και να μιλάμε για την ανάγκη ανακωχής.

Η κακιά πληγή του κόσμου οι Αγγλοσάξονες

Την ίδια στιγμή, οι Αγγλοσάξονες ισχυρίζονται επίσης ότι η Ρωσία επωφελείται από έναν πόλεμο στη Μέση Ανατολή, επειδή προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή από την Ουκρανία και γενικά να αποδυναμώσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Δύση συνολικά - αυτή η θέση προωθείται ενεργά σε όλο τον κόσμο.
Ναι, η Ρωσία επωφελείται από την τρέχουσα κατάσταση, αλλά με μια εντελώς διαφορετική έννοια.
Επωφελείται από αυτά που λένε και κάνουν τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή στην πραγματικότητα ακυρώνουν τη δική τους προπαγάνδα (και όχι μόνο για το ουκρανικό θέμα) και υπονομεύοντας τις θέσεις τους στον μη δυτικό κόσμο.
Είναι ωφέλιμο για την Ρωσία ότι, προσπαθώντας να δαιμονοποιήσει τη Ρωσία και τον Putin, η Δύση, στην πραγματικότητα, αυξάνει την ρωσική επιρροή στον κόσμο… ενώ το αφήγημα των Αγγλοσαξόνων καταρρέει….

Ψέματα και αλήθειες για τη σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστίνης

Τα fake news και η παραπληροφόρηση είναι ανεξέλεγκτες σε πλατφόρμες όπως το X από τότε που ξεκίνησε η σύγκρουση στις 7 Οκτωβρίου, όταν η Hamas ξεκίνησε μια πολύπλευρη αιφνιδιαστική επίθεση εκτοξεύοντας ένα μπαράζ ρουκετών και διεισδύοντας στο Ισραήλ, λέγοντας ότι η εισβολή ήταν αντίποινα για την εισβολή στο Τζαμί Al-Aqsa και της βία από Ισραηλινούς εποίκους.

Το Ισραήλ απάντησε με την Επιχείρηση Σιδερένια ξίφη κατά των στόχων της Hamas στη Λωρίδα της Γάζας και έκτοτε βομβάρδισε την πολιορκημένη πόλη ασταμάτητα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 3.785 Παλαιστίνιους, συμπεριλαμβανομένων νοσοκομείων, καταυλισμών προσφύγων και μιας ελληνορθόδοξης εκκλησίας πάνω από 1.000 χρόνια…

Έκρηξη στο νοσοκομείο των Βαπτιστών Al-Ahli... το χτύπησαν οι Ισραηλινοί

Ειδικότερα, ο βομβαρδισμός του Νοσοκομείου των Βαπτιστών Al-Ahli, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε 471 κυρίως παιδιά και γυναίκες, αποτέλεσε πηγή αντικρουόμενων ισχυρισμών καθώς η Hamas κατηγόρησε το Ισραήλ για το χτύπημα του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια της μαζικής εκστρατείας βομβαρδισμού του και το Ισραήλ κατηγόρησε για εσφαλμένη εκτόξευση ρουκετών από ομάδες Παλαιστινιακής αντίστασης, η εκδοχή αυτή υποστηρίχθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αμέτρητοι χρήστες X μοιράστηκαν υποτιθέμενα βίντεο από την «αποτυχημένη εκτόξευση» της Hamas που έπληξε το νοσοκομείο της Γάζας.
Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι τα περισσότερα από τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν ανήκαν σε ένα παλιό βίντεο από τον Αύγουστο του 2022.
Επιπλέον, ένας ψεύτικος λογαριασμός που ισχυριζόταν ότι ήταν ρεπόρτερ του Al-Jazeera με το όνομα Farida Khan διέδωσε παραπληροφόρηση, υποστηρίζοντας ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε με τον πύραυλο «Hamas Ayyash 250».
Ο αυτοαποκαλούμενος ρεπόρτερ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν μάρτυρας της επίθεσης, ισχυρίστηκε επίσης ότι η Hamas είχε το βίντεο με τον πύραυλο να χτυπά το νοσοκομείο.
Ωστόσο, ο λογαριασμός ήταν ψεύτικος και δεν υπήρχε τέτοιος ρεπόρτερ στο Al-Jazeera.
Το Al-Jazeera εξέδωσε μια προειδοποίηση, δηλώνοντας ότι ο λογαριασμός δεν είχε καμία σχέση με την υπηρεσία ειδήσεων.

Οι πλασματικές καταγγελίες για την Hamas

Αρκετές αναφορές για μαχητές της Hamas που απήγαγαν Ισραηλινά παιδιά και σκότωσαν ή βίαζαν Ισραηλινές γυναίκες έχουν διαψευσθεί.
Αντιθέτως αποκαλύφθηκαν video που έδειχναν μαχητές της Hamas να λένε ότι δεν θα βλάψουν γυναίκες, ηλικιωμένους, παιδιά ή πιστούς.
Ο ισχυρισμός ότι μαχητές της Hamas «αποκεφάλισαν 40 Ισραηλινά μωρά», που επανέλαβε επίσης ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Biden καταρρίφθηκε αφού και οι Ισραηλινοί είπαν ότι δεν έχουν καμία απόδειξη…
Η Hamas έχει κατηγορηθεί ότι σκόπιμα στόχευσε ισραηλινά δημοτικά σχολεία, επικαλούμενη «μυστικά έγγραφα που βρέθηκαν στα πτώματα νεκρών μαχητών της Hamas», αλλά ο ισχυρισμός είναι παντελώς ανακριβής.
Μετά το ξέσπασμα της σύγκρουσης στις 7 Οκτωβρίου, το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι τα σχολεία στις κεντρικές και νότιες περιοχές έκλεισαν.

Η επίθεση στο μουσικό φεστιβάλ

Η υποτιθέμενη στιγμή της επίθεσης σε ισραηλινό μουσικό φεστιβάλ στην έρημο Negev έχει επίσης διαψευστεί, αφού αποκαλύφθηκε ένα βίντεο από μια συναυλία του Bruno Mars στο Τελ Αβίβ που κυκλοφόρησε για να φαίνεται σαν να ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης της Hamas.
Ο ισχυρισμός ότι «η Hamas εκτελεί Παλαιστίνιους που προσπαθούν να ξεφύγουν από τις συγκρούσεις» διαψεύστηκε, καθώς τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν είναι του 2013 και απεικονίζουν ένα τραγικό περιστατικό στο νότιο τμήμα της συριακής πρωτεύουσας, Δαμασκού, όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 41 άμαχοι.
Αυτό το περιστατικό δεν σχετίζεται με πρόσφατα γεγονότα που αφορούν τη Hamas ή τα παλαιστινιακά εδάφη.
Η χειραγώγηση ήταν ανεξέλεγκτη για τις διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης στη Δυτική Όχθη, την Ιερουσαλήμ και τον υπόλοιπο κόσμο, επίσης.
Οι ισχυρισμοί ότι οι Παλαιστίνιοι «χτυπούν βάναυσα τους Ισραηλινούς» στη γειτονιά Sheik Jarrah της Ιερουσαλήμ έχουν αποδειχθεί ψευδείς, καθώς τα βίντεο δείχνουν στην πραγματικότητα τις ισραηλινές δυνάμεις να επιτίθενται σε Παλαιστίνιους ακτιβιστές… δηλαδή το ακριβώς αντίθετο.

Ολοκαύτωμα εναντίον Παλαιστινιακής γενοκτονίας… - Το Ισραήλ εκτελεί σχέδιο γενοκτονίας με πιστά πρότυπα μεθόδους Hitler

Η γενοκτονία που εκτυλίσσεται στην Παλαιστίνη έχει επίσης ανατριχιαστικές ομοιότητες με το Ολοκαύτωμα, καθώς το Ισραήλ ακολουθεί μια συστηματική πολιτική «εξόντωσης» κατά των Παλαιστινίων με τον τρόπο που οι Ναζί προσπάθησαν να εξολοθρεύσουν τους Εβραίους.
Το Ισραήλ έχει διαπράξει και τις πέντε πράξεις γενοκτονίας κατά των Παλαιστινίων, οι οποίες εμπίπτουν όλες στον ορισμό της «γενοκτονίας» στη Σύμβαση του ΟΗΕ για τη Γενοκτονία, η οποία θεσπίστηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Αντικατοπτρίζοντας την απομάκρυνση και την απέλαση χιλιάδων Εβραίων στη Γερμανία, το Ισραήλ έχει εκτοπίσει βίαια 6,4 εκατομμύρια Παλαιστίνιους από το 1948, σφαγιάζοντας αδιακρίτως και κλέβοντας τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.

Η Λωρίδα της Γάζας, η οποία βρίσκεται υπό αποκλεισμό από το 2007, όταν η Hamas ανέλαβε τον έλεγχο, συχνά παρομοιάζεται με μια υπαίθρια φυλακή με 2,3 εκατομμύρια, κυρίως παιδιά, παγιδευμένα εκεί για δεκαετίες.
Με βαρβαρότητα, υπενθυμίζοντας τους θαλάμους αερίων όπου σκοτώθηκαν Εβραίοι με χημικά όπλα, το Ισραήλ σκότωσε εκατοντάδες πολίτες της Γάζας χρησιμοποιώντας διεθνώς απαγορευμένες βόμβες φωσφόρου που καίνε σώματα και κτίρια.

Οι Σιωνιστές, των οποίων η ιδεολογία βασίστηκε στον «ρατσισμό», βλέπουν τον παλαιστινιακό λαό ως τη μεγαλύτερη δημογραφική απειλή κατά του κράτους του Ισραήλ, όπως ο Hiller είδε τους Εβραίους ως τη μεγαλύτερη απειλή για την Άρια φυλή.
Ήθελαν να δημιουργήσουν ένα ομοιογενές εθνοκράτος στη «γη της επαγγελίας», παρόμοιο με το κίνητρο της Ναζιστικής Γερμανίας να εγκαινιάσει τη Μεσσιανική Εποχή.

Στη ναζιστική Γερμανία, οι Εβραίοι και άλλες μειονότητες ονομάζονταν «Untermensch», που σημαίνει «υπάνθρωπος». Συχνά απεικονίζονταν ως «παράσιτα» ή «αρουραίοι», κάτι που απηχούσε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Yoav Gallant δύο ημέρες μετά την έναρξη της σύγκρουσης, καθώς αποκαλούσε τους Παλαιστίνιους «ανθρώπινα ζώα».

Αυτές είναι οι πικρές αλήθειες…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης