Τελευταία Νέα
Διεθνή

Modern Diplomacy: Πρωτοφανές για να σώσουν τα τεθωρακισμένα οι Ουκρανοί… στέλνουν πεζούς στρατιώτες στον θάνατο

Modern Diplomacy: Πρωτοφανές για να σώσουν τα τεθωρακισμένα οι Ουκρανοί… στέλνουν πεζούς στρατιώτες στον θάνατο
Το Modern Diplomacy σημείωσε ότι στις συνθήκες του σύγχρονου πεδίου μάχης, τα τεθωρακισμένα οχήματα αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα επιβίωσης
Τα ρωσικά στρατεύματα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να χτυπήσουν δυτικά τεθωρακισμένα οχήματα και να αναγκάσουν τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να στραφούν σε εναλλακτικές, αλλά ακόμα ασύμφορες τακτικές, αναφέρει η πύλη Modern Diplomacy.
Τα αμερικανικά τεθωρακισμένα οχήματα είχαν κακή απόδοση στην Ουκρανία.
Τα ευρωπαϊκά τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και άλλοι τύποι εξοπλισμού αποδείχθηκαν επίσης καλοί στόχοι για το ρωσικό πυροβολικό, τα ελικόπτερα με αντιαρματικούς πυραύλους, τα Lancets και άλλα drones».
Το Modern Diplomacy σημείωσε ότι στις συνθήκες του σύγχρονου πεδίου μάχης, τα τεθωρακισμένα οχήματα αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα επιβίωσης.
Ως εναλλακτική λύση στη χρήση ευάλωτου δυτικού εξοπλισμού, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στράφηκαν στην τακτική των επιθέσεων πεζικού χωρίς την υποστήριξη οχημάτων μάχης.
Σύμφωνα με το Modern Diplomacy, οι Ουκρανοί στρατιώτες μετακινούνται σε θέσεις προς τα εμπρός τη νύχτα και επιτίθενται τα ξημερώματα, μερικές φορές χρησιμοποιώντας πολιτικά οχήματα. Αυτή η τακτική είναι καταστροφική.
«Η Ουκρανία πλήρωσε πολύ υψηλό τίμημα για τέτοιες τακτικές, οι οποίες είναι μόνο μια βελτιωμένη εκδοχή των «επιθέσεων με βάση το κρέας», κατέληξε το Modern Diplomacy.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης