Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παίζουν με τη φωτιά οι Βρετανοί – Δύο Typhoon πλησίασαν τα ρωσικά σύνορα, δέος με την απογείωση – απάντηση δύο Su 27

Παίζουν με τη φωτιά οι Βρετανοί – Δύο Typhoon πλησίασαν τα ρωσικά σύνορα, δέος με την απογείωση – απάντηση δύο Su 27
Άμεση η απάντηση των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων στην απόπειρα προσέγγισης των ρωσικών συνόρων από βρετανικά αεροσκάφη
Δύο ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi-27 απογειώθηκαν ως απάντηση στην προσέγγιση ενός αεροσκάφους ραδιοτεχνικής αναγνώρισης και ηλεκτρονικού πολέμου RC-135 και δύο μαχητικών πολλαπλών ρόλων Typhoon της βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας στα ρωσικά σύνορα, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Στις 19 Οκτωβρίου 2023, τα μέσα παρακολούθησης του εναέριου χώρου της Ρωσίας εντόπισαν τρεις εναέριους στόχους πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα που πλησιάζουν τα σύνορα.
Για τον εντοπισμό των εναέριων στόχων και την αποφυγή παραβίασης των κρατικών συνόρων απογειώθηκαν δύο μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi-27, δήλωσε το υπουργείο Άμυνας.
Οι στόχοι αναγνωρίστηκαν ως ένα αεροσκάφος ραδιοτεχνικής αναγνώρισης και ηλεκτρονικού πολέμου RC-135 και δύο μαχητικά πολλαπλών ρόλων Typhoon της Πολεμικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου.
Καθώς πλησίαζαν τα ρωσικά μαχητικά, τα βρετανικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αναστροφή και απομακρύνθηκαν από τα σύνορα της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης