Τελευταία Νέα
Διεθνή

SOS από Γαλλία: «Γεμίσαμε ισλαμιστές» – Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού η Ευρώπη «τρέμει» τις επιθέσεις τρομοκρατών

SOS από Γαλλία: «Γεμίσαμε ισλαμιστές» – Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού η Ευρώπη «τρέμει» τις επιθέσεις τρομοκρατών
Στην Γαλλία επικρατεί χαμός καθώς συνεχώς εκκενώνονται κτίρια υπό την απειλή βομβιστικής επίθεσης
Ώρα μηδέν για το μεταναστευτικό.
Η κλιμάκωση στην Μέση Ανατολή έχει δημιουργήσει τον απόλυτο τρόμο στην Ευρώπη, η οποία ζει κάτω από συνθήκες πρωτοφανούς απειλής, με επιθέσεις, δολοφονίες και καθημερινές απειλές για βόμβες σε αεροδρόμια και ΜΜΜ.
Στην Γαλλία επικρατεί χαμός καθώς συνεχώς εκκενώνονται κτίρια υπό την απειλή βομβιστικής επίθεσης.
«Εδώ και χρόνια καταγγέλλω τις συνέπειες του μεταναστευτικού σας, τις δραστηριότητες των ισλαμιστών στην πόλη μου, από εκείνα τα τζαμιά που συνδέονται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα μέχρι τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που χρηματοδοτούνται από τη Σαουδική Αραβία. Τι κάνατε κύριε Υπουργέ; Τίποτα!» αναφέρει ο Stéphane Ravier, βουλευτής του κόμματος Rassemblement National (Εθνική Συσπείρωση), μιλώντας στο γαλλικό κοινοβούλιο, στον απόηχο των όσων συμβαίνουν σε Ισραήλ και Γάζα.
Η ομιλία του Ravier έθεσε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την απειλή που θέτει η Μουσουλμανική Αδελφότητα και οι θυγατρικές της στην Γαλλία.
Σε όλη την ομιλία του, τόνισε την ανάγκη για μια ριζική και ανυποχώρητη απάντηση σε όσους υποστηρίζουν τις ισλαμικές εξτρεμιστικές ιδεολογίες πίσω από τέτοιες πράξεις βίας. 
«Η Hamas είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που ιδρύθηκε από τους Αδελφούς Μουσουλμάνους. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα που ζει ανάμεσά μας λόγω της τρελής μεταναστευτικής πολιτικής που όλοι υποστηρίξατε εδώ, αγαπητοί μου συνάδελφοι. Αυτός ο πόλεμος έχει κηρυχτεί εναντίον μας από τους ισλαμιστές εδώ και χρόνια: πριν από δέκα χρόνια», κατέληξε ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης