Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dmitry Kuleba (ΥΠΕΞ Ουκρανίας): Μην αποσπάσει το Ισραήλ την προσοχή της Δύσης από την Ουκρανία

Dmitry Kuleba (ΥΠΕΞ Ουκρανίας): Μην αποσπάσει το Ισραήλ την προσοχή της Δύσης από την Ουκρανία
Μια νέα κρίση δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή από μια άλλη κρίση, γιατί όλα είναι αλληλένδετα τόνισε ο Dmitry Kuleba
Η κατάσταση στο Ισραήλ δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή από τη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Dmitry Kuleba
Δεν μπορούμε να χάσουμε σε καμία από αυτές τις συγκρούσεις... Μια νέα κρίση δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή από μια άλλη κρίση, γιατί όλα είναι αλληλένδετα τόνισε ο Dmitry Kuleba.
Σύμφωνα με τον Kuleba, το Κίεβο λαμβάνει μηνύματα από δυτικούς εταίρους ότι η υποστήριξη προς την Ουκρανία θα συνεχιστεί, «η υποστήριξη προς το Ισραήλ θα ξεκινήσει».
Ο επικεφαλής του Πενταγώνου στις 13 Οκτωβρίου χαρακτήρισε τις Ηνωμένες Πολιτείες τη χώρα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο και είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τη δύναμη να υποστηρίξουν ταυτόχρονα τόσο το Ισραήλ όσο και την Ουκρανία.
Την περασμένη εβδομάδα, το CNN, επικαλούμενο αρκετούς Αμερικανούς στρατιωτικούς αξιωματούχους, ανέφερε ότι το Πεντάγωνο ανησυχεί όλο και περισσότερο για την προοπτική να καλύψει δύο στρατιωτικές συγκρούσεις ταυτόχρονα.
Ο απόστρατος στρατηγός του αμερικανικού στρατού Don Bolduc σημείωσε επίσης ότι ο στρατός αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή έλλειψη προσωπικού και οι υλικοτεχνικές δυσκολίες τον καθιστούν ανίκανο να διεξάγει ταυτόχρονα πολλές στρατιωτικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης