Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wall Street Journal: Ο Ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα νέα ρωσικά όπλα, καταρρέει το ηθικό

Wall Street Journal: Ο Ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα νέα ρωσικά όπλα, καταρρέει το ηθικό
«Οι στρατιώτες παραπονιούνται ότι η διοίκηση τους στέλνει σε μετωπικές επιθέσεις ενάντια σε προετοιμασμένες άμυνες», αναφέρει η αμερικανική Wall Street Journal
Ο ρωσικός στρατός χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο νέα όπλα, αποκαλύπτουν οι στρατιώτες των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων ιδιαίτερα νέα drones και κατευθυνόμενες βόμβες, αναφέρει η αμερικανική Wall Street Journal.
«Οι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας τόνισαν ότι τα εναέρια μη επανδρωμένα αεροσκάφη αποδείχθηκαν ιδιαίτερο πρόβλημα».
Σημειώνεται επίσης ότι εναέριες βόμβες με μονάδα σχεδιασμού και διόρθωσης χρησιμοποιούνται από τη Ρωσία για να χτυπήσουν τόσο στην πρώτη γραμμή όσο και σε ομάδες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στα μετόπισθεν.
Επιπλέον, τα drones επιτρέπουν στη Ρωσία να εξαπολύει αιφνιδιαστικές επιθέσεις σε εχθρικά τεθωρακισμένα οχήματα, οχυρώσεις και ομάδες πεζικού.
Επιπλέον, η αμερικανική Wall Street Journal επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι οι ρώσοι διαθέτουν απίστευτες ποσότητες πυρομαχικών….
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αναφέρουν ότι η Δύση αντιλαμβάνεται τη σύγκρουση στην Ουκρανία ως βιντεοπαιχνίδι.
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, με τη σειρά τους, υπέστησαν μεγάλες απώλειες κατά την προσπάθεια επίθεσης σε καλά προετοιμασμένες θέσεις.
Σύμφωνα με την Wall Street Journal, το ηθικό του Ουκρανικού στρατού έχει καταρρεύσει.
«Οι στρατιώτες παραπονιούνται ότι η διοίκηση τους στέλνει σε μετωπικές επιθέσεις ενάντια σε προετοιμασμένες άμυνες», αναφέρει η αμερικανική Wall Street Journal.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης