Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ritter (πρώην CIA): Ο Ουκρανικός στρατός τρέπεται σε φυγή – Υιοθέτησαν τακτικές ΝΑΤΟ, δηλαδή τακτικές ήττας

Ritter (πρώην CIA): Ο Ουκρανικός στρατός τρέπεται σε φυγή – Υιοθέτησαν τακτικές ΝΑΤΟ, δηλαδή τακτικές ήττας
Ο Scott Ritter εξήγησε ότι η τακτική του στρατιωτικού μπλοκ του ΝΑΤΟ συνίσταται σε άμεσες μαζικές επιθέσεις στον εχθρό για να σπάσει τη γραμμή άμυνας, αντί για μεμονωμένες επιθέσεις σε μικρές ομάδες
Ο πρόεδρος Zelensky διέταξε τα ουκρανικά στρατεύματα να ακολουθήσουν τη στρατηγική του ΝΑΤΟ κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης, με αποτέλεσμα να υποστούν ολική καταστροφή,  δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Scott Ritter.
«Ο Zelensky διέταξε τον στρατό του όχι μόνο να διπλασιάσουν τις επιθέσεις τους, αλλά και να το κάνουν με τον τρόπο που διδάχτηκαν στο ΝΑΤΟ.
Επιστρέφουν ξανά στο μέτωπο ξανά και ξανά μέχρι να σκοτωθούν».
Ο Scott Ritter εξήγησε ότι η τακτική του στρατιωτικού μπλοκ του ΝΑΤΟ συνίσταται σε άμεσες μαζικές επιθέσεις στον εχθρό για να σπάσει τη γραμμή άμυνας, αντί για μεμονωμένες επιθέσεις σε μικρές ομάδες.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, η Βορειοατλαντική Συμμαχία έχει θέσει ένα τεχνητό χρονικό πλαίσιο για την ουκρανική επίθεση λόγω της αυξανόμενης κόπωσης από τη σύγκρουση και της εξάντλησης των δικών της αποθεμάτων όπλων.
Ο Scott Ritter σημείωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έπρεπε να δείξουν αποτελέσματα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, ωστόσο η αντεπίθεση πλέον με αυστηρά στρατιωτικούς όρους απέτυχε.
Ο Scott Ritter πρόσθεσε ότι ο ουκρανικός στρατός υπέστη τεράστιες απώλειες, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει τους βασικούς στόχους της αντεπίθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης