Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Καμία πρόταση από τη Δύση για ειρήνη στην Ουκρανία – Κρύβει την άβολη αλήθεια κάτω από το χαλί

Ρωσία: Καμία πρόταση από τη Δύση για ειρήνη στην Ουκρανία – Κρύβει την άβολη αλήθεια κάτω από το χαλί
Ποτέ δεν ακούσαμε ουσιαστικές προτάσεις από τους πρώην δυτικούς εταίρους μας  που θα συνέβαλαν στην εξεύρεση ειρηνευτικής λύσης στη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ
Η Μόσχα δεν έχει ακούσει καμία πρόταση για ειρήνη στην Ουκρανία από τις δυτικές χώρες στον ΟΗΕ, δήλωσε ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας Vasily Nebenzya.
«Κάθε μήνα οι δυτικοί ομόλογοί μας συγκαλούν συνόδους για την ανθρωπιστική κατάσταση στην Ουκρανία και ζητούν υποκριτικά τον τερματισμό των εχθροπραξιών.
Ποτέ όμως δεν ακούσαμε ουσιαστικές προτάσεις από τους πρώην δυτικούς εταίρους μας επί της ουσίας, που θα συνέβαλαν στην εξεύρεση ειρηνευτικής λύσης στη σύγκρουση στην Ουκρανία, σε οποιαδήποτε από αυτές τις συναντήσεις.
Ταυτόχρονα, αφθονούν οι κατηγορίες κατά της χώρας μας, που δεν υποστηρίζονται από γεγονότα.
Όσον αφορά τα άβολα γεγονότα, κρύβονται κάτω από το χαλί», είπε ο Nebenzya σε μια συνάντηση για τις προμήθειες όπλων από τη Δύση στο Κίεβο , που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία της Ρωσίας.
Νωρίτερα, ο Nebenzya είπε ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ έχει μετατραπεί σε πλατφόρμα για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων για την Ουκρανία.
Ο Ρώσος διπλωμάτης σημείωσε ότι «η γνώμη της Δύσης παρουσιάζεται επιθετικά ως η μόνη σωστή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης