Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφαγή χωρίς έλεος – Οι Ουκρανοί έχασαν 5.000 στρατιώτες σε 7 μέρες σε Donetsk, Zaporizhia και Kupyansk

Σφαγή χωρίς έλεος – Οι Ουκρανοί έχασαν 5.000 στρατιώτες σε 7 μέρες σε Donetsk, Zaporizhia και Kupyansk
Βαρύτατες απώλειες μετρούν οι Ουκρανοί ενώ επιθετικές επιχειρήσεις των Ρώσων διεξάγονται σε 6 κατευθύνσεις
Σχετικά Άρθρα
Οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν 17 επιθέσεις στην κατεύθυνση του Donetsk τις προηγούμενες μέρες, όπου τα ουκρανικά στρατεύματα έχασαν σχεδόν 1.600 στρατιώτες, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (13/10/2023) το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Την περασμένη εβδομάδα, σε αυτή την κατεύθυνση, ο εχθρός έχασε περισσότερους από 1.580 στρατιωτικούς ως νεκρούς και τραυματίες, τέσσερα τανκ, 30 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 22 οχήματα, 14 πυροβόλα, καθώς και ένα Grad MLRS» ανέφερε η Μόσχα.
Οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν επίσης οκτώ επιθέσεις στο Νότιο Donetsk τις τελευταίες επτά ημέρες, όπου το Κίεβο έχασε πάνω από 1.285 στρατιώτες.
Στην κατεύθυνση της Zaporizhia, τα ρωσικά στρατεύματα απέκρουσαν τέσσερις επιθέσεις, κατά τις οποίες η Ουκρανία έχασε περισσότερους από 385 στρατιώτες.
Στην κατεύθυνση του Kupyansk, οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν 46 ουκρανικές επιθέσεις την περασμένη εβδομάδα και το Κίεβο έχασε πάνω από 830 στρατιώτες ως νεκρούς ή τραυματίες.
Επιπλέον, 22 επιθέσεις αποκρούστηκαν στην κατεύθυνση Krasny Liman, όπου οι στρατιωτικές απώλειες της Ουκρανίας έφτασαν τις 895.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης