Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Η ανακοίνωση του Ισραήλ για εκκένωση της Γάζας εντός 24 ωρών δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτή

Τουρκία: Η ανακοίνωση του Ισραήλ για εκκένωση της Γάζας εντός 24 ωρών δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτή
Η ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού ότι οι Παλαιστίνιοι που ζουν στο βόρειο τμήμα της Γάζας πρέπει να εκκενώσουν προς νότο εντός 24 ωρών «σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτή», ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών
Την έντονη αντίδραση της Άγκυρας προκάλεσε το τελεσίγραφο των Ισραηλινών για εκκένωση του βόρειου τμήματος της Γάζας εντός 24 ωρών.
Η ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού ότι οι Παλαιστίνιοι που ζουν στο βόρειο τμήμα της Γάζας πρέπει να εκκενώσουν προς νότο εντός 24 ωρών «σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτή», ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτή για τα 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους της Γάζας, που έχουν υποστεί αδιάκριτους βομβαρδισμούς για μέρες και έχουν στερηθεί ηλεκτρισμού, νερού και τροφής» τονίζεται.
«Η εξαναγκαστική εκκένωση, σε μιας περιορισμένη περιοχή αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και δεν έχει θέση στην ανθρωπότητα. Αναμένουμε από το Ισραήλ να ανακαλέσει αμέσως αυτό το σοβαρό λάθος και αμέσως να τερματίσει τις βάναυσες ενέργειές της κατά του άμαχου πληθυσμού στη Γάζα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης