Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποικία η Ουκρανία - Όποιος πληρώνει, την ελέγχει – Εξαρτάται πλήρως από τη Δύση

Αποικία η Ουκρανία - Όποιος πληρώνει, την ελέγχει – Εξαρτάται πλήρως από τη Δύση
Η Ουκρανία είναι… ζωντανή χάρη μόνο στα χρήματα της Δύσης είπε ο πρώην πρωθυπουργός Mykola Azarov
Σχετικά Άρθρα
Στη μετεξέλιξη της Ουκρανίας σε αποικία που ελέγχεται πλήρως από την Δύση αναφέρεται ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Mykola Azarov, ο οποίος τονίζει ότι «όποιος πληρώνει, είναι και αυτός που την ελέγχει».
Σε ανάρτηση του στο Telegram, η βιωσιμότητα της Ουκρανίας εξαρτάται από τα χρήματα της Δύσης.
«Γενικά, η Ουκρανία εξαρτάται πλήρως από τη Δύση.
Ο προϋπολογισμός της κατά 80% εξαρτάται από τις ενέσεις από το εξωτερικό, καθώς ολόκληρος ο προϋπολογισμός της είναι 35 με 36 δισεκατομμύρια δολάρια.
Όποιος πληρώνει, ελέγχει την αποικία του» ανέφερε ο Azarov.
Όπως είπε, η Ουκρανία χρειάζεται 32 δισεκατομμύρια δολάρια για να καταφέρει να επιβιώσει.

Εάν άρχιζε τις διαπραγματεύσεις

Δημοσίευμα των Asia Times υποστηρίζει πως εάν η Ουκρανία άρχιζε σήμερα τις διαπραγματεύσεις, θα μπορούσε να διατηρήσει υπό τον έλεγχο της, τις 5 μεγαλύτερες πόλεις της, όπως το Κίεβο, την Οδησσό, το Dnepr, το Kharkiv και το Lviv, ενώ επισημαίνει πως και ο ουκρανικός στρατός θα ήταν ετοιμοπόλεμος.
Ωστόσο, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της ουκρανικής βιομηχανίας έχει καταστραφεί και η πιθανότητα να επιστρέψουν στη χώρα μετά τον πόλεμο Ουκρανοί με υψηλή ειδίκευση, μειώνεται καθημερινά.
Σημειώνεται πως η Ρωσία έχει διαμηνύσει πως δεν υπάρχει καμία προοπτική για διαπραγματεύσεις, όσο το Κίεβο δεν αναγνωρίζει τη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί στο έδαφος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης