Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κόλαση – Σε κλοιό θανάτου η Γάζα, οργή Ρωσίας για βομβαρδισμό Συρίας – Το Ισραήλ χτύπησε το Αρχηγείο της Hamas

Κόλαση – Σε κλοιό θανάτου η Γάζα, οργή Ρωσίας για βομβαρδισμό Συρίας – Το Ισραήλ χτύπησε το Αρχηγείο της Hamas
Απόλυτα δυσανάλογη είναι η στρατιωτική απάντηση του Ισραήλ στην πρωτοφανή εισβολή της Hamas στην ισραηλινή επικράτεια - Πάνω από 13.000 συνολικά οι νεκροί από τις 7/10
Σχετικά Άρθρα

(συνεχές upd) Η απόλυτη φρίκη του πολέμου κατοικοεδρεύει στη Μέση Ανατολή.
Η δυσανάλογη απάντηση του Ισραήλ στις επιθέσεις της Hamas είναι πέρα από κάθε λογική.
Σε έξι μέρες οι ισραηλινές δυνάμεις έριξαν πάνω από 6.000 βόμβες στη Λωρίδα της Γάζας.
Μόνο σε μία μέρα την Πέμπτη (12/10/2023) σκοτώθηκαν περισσότεροι από 150 Παλαιστίνιοι από τις επιθέσεις των Ισραηλινών.
Σύμφωνα με το Τελ Αβίβ, η Γάζα θα μείνει χωρίς ηλεκτρική ενέργεια, καύσιμα ή ανθρωπιστική βοήθεια έως ότου η Hamas απελευθερώσει όλους τους αιχμαλώτους που συνελήφθησαν σε μια άνευ προηγουμένου εισβολή στις 7 Οκτωβρίου 2023.
Αξιωματούχοι στη Γάζα αναφέρουν ότι η κατάρρευση του συστήματος υγείας αρχίσει εν μέσω του σφοδρού βομβαρδισμού του Ισραήλ και του «πλήρους αποκλεισμού».
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken βρέθηκε στο Ισραήλ για συνομιλίες με ανώτερους αξιωματούχους μια ημέρα αφότου ανακοίνωσαν τον σχηματισμό έκτακτης κυβέρνησης ενότητας.
Ο αριθμός των νεκρών στη Γάζα ανέρχεται πλέον σε 1.417 άτομα, ενώ ο αριθμός των νεκρών στο Ισραήλ έχει φτάσει τους 1.300.
Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Συρία, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Ρωσίας.
Βρετανός ειδικός εκτιμά, πως το Ισραήλ δεν θα αντέξει δεύτερο μέτωπο με τη Hezbollah.
Εν τω μεταξύ η Knesset, το Κοινοβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε τον σχηματισμό της κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης.
Η κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης με τη συμμετοχή του αρχηγού της αντιπολίτευσης Benny Gantz έλαβε 66 ψήφους υπέρ έναντι καμίας κατά.
Οι Ισραλινές Ένοπλες Δυνάμεις προετοιμάζονται πυρετωδώς για χερσαία επέμβαση στη Γάζα. 

israeli_airfoce.jpg


strikes.jpeg

ΗΠΑ: Δεν στέλνουμε στρατό στο Ισραήλ

Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, John Kirby, απέρριψε το ενδεχόμενο οι ΗΠΑ να αναπτύξουν στρατεύματα στο Ισραήλ στο εγγύς μέλλον.
«Δεν υπάρχει καμία πρόθεση ή σχέδιο να αναπτυχθούν αμερικανικά στρατεύματα στο έδαφος στο Ισραήλ», είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν υπάρχει και καμία επιθυμία από τους Ισραηλινούς για αυτό το αποτέλεσμα», πρόσθεσε.
Ο Kirby τόνισε ότι η Ουάσιγκτον δεν έχει αποκλείσει καμία επιλογή που σχετίζεται με την εξασφάλιση της απελευθέρωσης των ομήρων που κρατούνται από τη Hamas.
Σύμφωνα με τον ίδιο, 27 Αμερικανοί πολίτες σκοτώθηκαν στο Ισραήλ.
Η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τον αριθμό των αιχμαλώτων.
israeli_tank.JPG
Ρωσία κατά Ισραήλ για τον βομβαρδισμό της Συρίας

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι οι αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Συρία νωρίτερα την Πέμπτη (12/10/2023) παραβιάζουν την κυριαρχία της χώρας και το διεθνές δίκαιο.
Η ισραηλινή αεροπορία κατέστρεψε τους διαδρόμους των διεθνών αεροδρομίων της Δαμασκού και του Χαλεπίου, αναγκάζοντάς τους να αναστείλουν τις δραστηριότητές τους, ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.
«Στο πλαίσιο της απότομης κλιμάκωσης της κατάστασης στην παλαιστινιο-ισραηλινή ζώνη σύγκρουσης, τέτοιες ενέργειες μπορεί να οδηγήσουν σε εξαιρετικά επικίνδυνες συνέπειες, καθώς θα μπορούσαν να προκαλέσουν κλιμάκωση σε όλη την περιοχή. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να επιτραπεί να συμβεί», ανέφερε το υπουργείο.
gaza_1_3.JPG

Crooke (ΜΙ6): Το Ισραήλ δεν θα αντέξει δεύτερο μέτωπο με τη Hazbollah

Η Hezbollah μπορεί να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο κατά του Ισραήλ εν μέσω του πολέμου του Τελ Αβίβ με τη Hamas, δήλωσε στο Sputnik ο Βρετανός πρώην διπλωμάτης και πράκτορας της MI6, Alastair Crooke.
Η Hezbollah μπορεί να αυξήσει τα διακυβεύματα στον πόλεμο Ισραήλ- Hamas με το να εμπλακεί άμεσα στη σύγκρουση.
Τις τελευταίες ημέρες, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) και οι μαχητές της Hezbollah ανταλλάσσουν επιδρομές στα νότια σύνορα του Λιβάνου.
«Η Hezbollah, πριν από λίγες ημέρες, πριν από δύο ή τρεις ημέρες, κατέστρεψε τρεις θέσεις βάσης ραντάρ του Ισραήλ.
Αυτές ήταν στην περιοχή Φάρμες Σεμπάα, η οποία αναγνωρίζεται ως λιβανέζικο έδαφος, αλλά είναι κατεχόμενη από το Ισραήλ», σημείωσε ο Crooke.
Υπήρξε μια ισραηλινή απάντηση, και τώρα έχουμε προχωρήσει σε μια απάντηση της Hezbollah που κατέληξε να βάλλει κατά στρατιωτικών βάσεων εντός του Ισραήλ.
Η Hezbollah το έχει πει πολύ ξεκάθαρα.
Ο ηγέτης της Hassan Nasrallah έχει διακηρύξει: «Εάν το Ισραήλ εισέλθει στρατιωτικά στη Γάζα, τότε θα ανοίξουμε ένα μέτωπο, το επόμενο μέτωπο».

hezbollah.JPG
Η Hezbollah είναι ταυτόχρονα ένα πολιτικό κόμμα και μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 1982, κατά τη διάρκεια του 15ετούς εμφυλίου πολέμου του Λιβάνου (1975-1990), και κέρδισε το όνομα κράτος-εντός-κράτους λόγω του εξελιγμένου μηχανισμού ασφαλείας της.
Το 2006, ο ισραηλινός στρατός έχασε τον πόλεμο και η Hezbollah είχε το τεχνολογικό πλεονέκτημα απέναντί του», είπε ο πρώην πράκτορας της MI6.
«Αναχαίτισαν εύκολα τις ισραηλινές στρατιωτικές επικοινωνίες. Υπέκλεβαν αποκρυπτογραφημένα μηνύματα που ερχόντουσαν από το Τελ Αβίβ στη Βηρυτό.
Ήταν μια ήττα για το Ισραήλ και ο στρατός του δεν ήταν πολύ εντυπωσιακός.
Ήταν κάπως έτσι το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ήταν αρκετά χαοτικό», υπογραμμίζει ο Crooke.

Το Ισραήλ στέλνει στρατό στα σύνορα με το Λίβανο για το φόβο της Hezbollah


Το Ισραήλ αναπτύσσει στρατιώτες και τανκς σε πόλεις στο μέτωπο με τον Λίβανο, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (12/10/2023).
Στα σύνορα με τον Λίβανο έχουν αναπτυχθεί άρματα μάχης Merkava, αυτοκινούμενα οβιδοβόλα Doher και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού διαφορετικών τύπων.
Αρκετές συγκρούσεις αναφέρθηκαν στο μέτωπο του Λιβάνου μετά την αιφνιδιαστική επίθεση μεγάλης κλίμακας που εξαπέλυσε η Hamas και άλλες παλαιστινιακές ένοπλες οργανώσεις από τη Λωρίδα της Γάζας στις 7 Οκτωβρίου.

gaza_2_1.JPG

Τι λέει το Ιράν για το τρίτο μέτωπο κατά του Ισραήλ
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Hossein Amir-Abdollahian η χώρα του οποίου στηρίζει την παλαιστινιακή οργάνωση Hamas δήλωσε ότι το άνοιγμα ενός «νέου μετώπου» κατά του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή θα εξαρτηθεί από τις «ενέργειες» του εβραϊκού κράτους στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία σφυροκοπείται από τις ισραηλινές δυνάμεις.
Μολαταύτα, οι Ιρανοί ηγέτες δηλώνουν ότι η Τεχεράνη δεν εμπλέκεται στην επίθεση που εξαπέλυσε η οργάνωση αυτή το περασμένο Σάββατο στο Ισραήλ (7/10), τον «ορκισμένο εχθρό» της Ισλαμικής Δημοκρατίας.
Οι ΗΠΑ έχουν εκφράσει φόβους για το άνοιγμα ενός δεύτερου μετώπου στο βόρειο Ισραήλ, στα σύνορα με τον Λίβανο, εάν η Hezbollah επίσης σύμμαχος της Hamas και του Ιράν, αποφασίσει να επέμβει.
«Οι αξιωματούχοι ορισμένων χωρών μας ρωτούν για την πιθανότητα ανοίγματος ενός νέου μετώπου (κατά του Ισραήλ) στην περιοχή», είπε o Abdollahian
«Η σαφής απάντησή μας για αυτές τις πιθανότητες είναι ότι όλα εξαρτώνται από τις ενέργειες του σιωνιστικού καθεστώτος στη Γάζα», πρόσθεσε. «Ακόμη και τώρα, τα εγκλήματα του Ισραήλ συνεχίζονται και κανείς στην περιοχή δεν μας ζητά την άδεια να ανοίξει νέα μέτωπα», πρόσθεσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.


Ισραηλινός στρατός: Θα δώσουμε ένα αιώνιο χτύπημα χτυπώντας αδιάκοπα με όλη την ισχύ - Θα κομματιάσουμε τους ηγέτες της Γάζας


Ο αρχηγός του επιτελείου των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) αντιστράτηγος Herzi Halevi διεμήνυσε την Πέμπτη ότι ο ισραηλινός στρατός θα χτυπήσει τη Γάζα αδιάκοπα, και με όλη του την ισχύ, στην πρώτη του ζωντανή συνέντευξη Τύπου μετά την εισβολή της Hamas το περασμένο Σάββατο 7/10.
Ο Herzi Halevi είπε ότι «θα χτυπήσουμε σκληρά και θα κομματιάσουμε τους ηγέτες της Γάζας».
«Όποιος αφεθεί επικεφαλής θα καταλάβει πολύ καλά ότι δεν κάνεις τέτοια πράγματα στο κράτος του Ισραήλ» δήλωσε δε ο επικεφαλής των IDF.
Ο Herzi Halevi ξεκαθάρισε ότι η επιχείρηση στη Γάζα «θα πάρει χρόνο και θα απαιτήσει ψυχραιμία, αλλά είναι καλό που η συνοχή και η αδελφοσύνη μας έχουν ενισχυθεί».

 

Νεκρός ο αδελφός του ηγέτη της Hamas

Παλαιστινιακά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν πως οι Ισραηλινοί σκότωσαν σε μια από τις αεροπορικές επιδρομές τους τον αδερφό του Yahya Sinwar, του ηγέτη της Ηamas, βομβαρδίζοντας την πολυκατοικία που έμενε στη Χαν Γιουνίς στη Γάζα.

strike_hamas.jpg

gaza_3.JPG

 

gaza_4_2.JPG

gaza_5.JPG

Οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν συγκρότημα κατοικιών στη Γάζα και σκότωσαν 45 αμάχους


Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε ένα κτίριο κατοικιών στον πυκνοκατοικημένο προσφυγικό καταυλισμό Jabaliya στη βόρεια Γάζα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 45 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Γάζας.
Μια αεροπορική επιδρομή αργά το απόγευμα της Πέμπτης (12/10) έπληξε το σπίτι της οικογένειας Al-Shihab στο κέντρο του στρατοπέδου Jabaliya, λέει στο Associated Press ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Eyad Bozum.
Το σπίτι του Al-Shihab ήταν γεμάτο με δεκάδες συγγενείς την ώρα της αεροπορικής επιδρομής, λέει ο Bozum.
Μερικά μέλη της οικογένειας είχαν διαφύγει από τους σφοδρούς βομβαρδισμούς από άλλες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας και είχαν καταφύγει εκεί.
Ο Bozum λέει ότι ο αριθμός των νεκρών ήταν πιθανό να αυξηθεί από εκείνη την αεροπορική επιδρομή καθώς τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούσαν να έβγαζαν πτώματα από τα ερείπια και να μετρούσαν τους νεκρούς.
gaza_3_2.JPG

Netanyahu: Η Hamas σφάγιασε ολόκληρες οικογένειες – Blinken: Δεν εκπροσωπούν τους Παλαιστίνιους


Η Hamas σφάγιασε ολόκληρες οικογένειες, έκαψε ζωντανούς ανθρώπους, αποκεφάλισε είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων του με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Anthony Blinken.
«Ο πρόεδρος Biden είχε δίκιο, όταν αποκάλεσε αυτά που έκανε η Hamas ως «πράξη απόλυτου κακού».
Θα πρέπει οι μαχητές της Hamas να αντιμετωπίζονται όπως αυτοί του Ισλαμικού Κράτους» υποστήριξε ο Netanyahu, με τον Αμερικάνο ΥΠΕΞ να συμφωνεί ότι «η Hamas είναι ίδια με το Ισλαμικό Κράτος (ISIS)».
Ο Blinken είπε πως περισσότερη στρατιωτική βοήθεια «έρχεται» για το Ισραήλ, επισημαίνοντας πάντως πως η Hamas δεν εκπροσωπεί τον Παλαιστινιακό λαό και ότι κυβερνά με καταπίεση.
«Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να αμυνθεί.
Ωστόσο, το πώς θα το πράξει αυτό, έχει σημασία» υπογράμμισε ο Blinken, ο οποίος ανακοίνωσε πως 25 Αμερικάνοι σκοτώθηκαν κατά την εισβολή της Hamas.

netanyahu.JPG

blinken.JPG
Erdogan κατά ΗΠΑ: Θέλουν να τροφοδοτήσουν τις φλόγες του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Σφοδρότατη επίθεση στις ΗΠΑ εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan κατηγορώντας τες, πως θέλουν να ενισχύσουν τις φλόγες του πολέμου μεταξύ Ισραήλ – Παλαιστίνης.

«Οι ΗΠΑ στέλνουν και δεύτερο αεροπλανοφόρο στην περιοχή της σύγκρουσης. Πού είναι οι ΗΠΑ και πού η Μεσόγειος, το Ισραήλ και η Παλαιστίνη;
Τι κάνουν εδώ; Συμφέρει τις ΗΠΑ να πάνε εκεί για να τροφοδοτήσουν τις φλόγες του πολέμου» είπε ο Τούρκος ηγέτης κατά τη συνάντηση με το Ίδρυμα Νεολαίας Τουρκίας στην Άγκυρα.
Ο Erdogan κατηγόρησε επίσης τη Δύση για αδράνεια εν μέσω της σύγκρουσης στη Λωρίδα της Γάζας.
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει νερό, ψωμί, φαγητό, ρεύμα στη Γάζα. Όλα αυτά αποτελούν κατάφωρη παραβίαση της οικουμενικής διακήρυξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Πού είναι η Δύση; Πήρε καθόλου μέτρα; Όχι» είπε ο Erdogan.
Σύμφωνα με τον Erdogan, η Τουρκία αντιτίθεται στην εξάπλωση της σύγκρουσης στη Γάζα σε ολόκληρη την περιοχή και καταβάλλει ενεργές προσπάθειες για τη διευθέτηση της κρίσης.
Ο Erdogan δήλωσε επίσης ότι η Τουρκία εντείνει τις προσπάθειές της για την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στην Παλαιστίνη.
Έκανε γνωστό ότι συζήτησε για τη διευθέτηση της σύγκρουσης με ηγέτες 13 κρατών.

gaza_6.JPG
Kuperwasser (Υπηρεσία Πληροφοριών Στρατού Ισραήλ): Η Hamas μας έπιασε στον ύπνο – Κλείσαμε την πόρτα και μπήκε από το παράθυρο


Ο πρώην επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης της ισραηλινής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, Yossi Kuperwasser, επισημαίνει τους κύριους λόγους για τους οποίους οι υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ απέτυχαν να αποτρέψουν την επίθεση της Hamas.
Αν και οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν τη φήμη ότι είναι από τις καλύτερες στον κόσμο, οι αξιωματικοί τους «είναι άνθρωποι», δήλωσε ο Kuperwasser στη γερμανική εφημερίδα Bild.
«Είναι απλώς άνθρωποι. Οι άνθρωποι είναι αισιόδοξοι και πάντα ελπίζουν για το καλύτερο.
Αυτό ήταν λάθος.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που έχουν κακές προθέσεις και είναι σκληροί στην επιδίωξη των στόχων τους», είπε.
«Οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών πιάστηκαν στον ύπνο», δήλωσε ο Kuperwasser.

gaza_4_3.JPG
Το Ισραήλ, είπε, «αγνοούσε την αληθινή φύση της Hamas, μιας ριζοσπαστικής ισλαμικής φανατικής οργάνωσης».
«Οι άνθρωποι ήθελαν να πιστέψουν ότι η Ηamas ήθελε να δώσει στους Παλαιστίνιους στη Γάζα μια καλύτερη ζωή και πως μια απόφαση να επιτραπεί σε χιλιάδες Παλαιστίνιους να έρχονται καθημερινά στο Ισραήλ για να κερδίσουν τα προς το ζην θα κατευνάσει τη Hamas», τόνισε ο ειδικός.
Πιστεύει ότι το Ισραήλ είχε υπερβολική πίστη στη δική του στρατιωτική δύναμη, ένα άλλο μεγάλο λάθος υπολογισμού.
«Υπήρχε ευρέως πεποίθηση ότι θα αποτρεπόταν από τη στρατιωτική ισχύ του Ισραήλ και θα αποφεύγονταν μία τρομοκρατική επίθεση», εξήγησε ο Kuperwasser.
gaza_5_1.JPG
«Σκεφτήκαμε ότι επειδή είχαμε βρει λύση στις επιθέσεις με πυραύλους τους και είχαμε εξαλείψει τις σήραγγες, θα ήμασταν ασφαλείς», επεσήμανε ο ειδικός, προσθέτοντας ότι πρόκειται για μια μοιραία παρανόηση.
«Έπρεπε να μείνουμε σε επιφυλακή: αν κλείσουμε την πόρτα, θα μπουν από το παράθυρο. Αυτό ακριβώς έκαναν», κατέληξε.

victims.JPG
Ο Αιγύπτιος πρόεδρος al-Sisi καλεί τους Παλαιστίνιους της Γάζας να «μείνουν στη γη τους»

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Abdel Fattah al-Sisi δήλωσε ότι η χώρα του καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να περιορίσει την κλιμάκωση της σύγκρουσης μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς και να επιτύχει μια κατάπαυση του πυρός.
«Προσπαθούμε να ελαφρύνουμε τα δεινά του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα και οι εκκλήσεις μας δεν έχουν τέλος.
Μιλάμε με όλους τους ηγέτες και τους αξιωματούχους», είπε ο Αιγύπτιος πρόεδρος.
Ο Sisi τόνισε ότι οι κάτοικοι της Γάζας πρέπει να «εμφανιστούν απτόητοι» και «να παραμείνουν στη γη τους», την ώρα που πολλαπλασιάζονται οι εκκλήσεις να επιτρέψει το Κάιρο την ασφαλή έξοδο των αμάχων από τον παλαιστινιακό θύλακα μέσω του μεθοριακού περάσματος της Ράφα, του μοναδικού που δεν ελέγχεται από το Ισραήλ.

Hamas: Η επίθεση στο Ισραήλ προετοιμαζόταν εδώ και μήνες


Κορυφαίος αξιωματούχος της Χαμάς δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) πως προετοιμαζόταν επί μήνες η αιφνιδιαστική επίθεση του Σαββάτου (7/10) στο Ισραήλ. «Την “ώρα μηδέν” γνώριζαν ελάχιστοι ηγέτες της Hamas», λέει ο Ali Barakah από τη Βηρυτό.
Υποστηρίζει ότι επιτεύχθηκαν οι στόχοι της επιχείρησης: «Το κίνημα της Hamas θεωρεί ότι κατάφερε να επιτύχει τους στόχους του, υποχρεώνοντας τον εχθρό (Ισραήλ) να αποδεχθεί μελλοντικά συμφωνία ανταλλαγής αιχμαλώτων». Διαπραγματεύσεις για μια τέτοια συμφωνία θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μόνον εφόσον προηγηθεί κατάπαυση του πυρός, διευκρινίζει.
Μαχητές της Hamas επιτέθηκαν σε περισσότερες από 50 τοποθεσίες το πρωί της 7ης Οκτωβρίου, λέει ο Barakah: «Οι αντιστασιακές ομάδες έθεσαν υπό τον έλεγχό τους στρατιωτικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένου του κέντρου διοίκησης της Μεραρχίας της Γάζας του σιωνιστικού στρατού, καταφέρνοντας να αιχμαλωτίσουν μεγάλο αριθμό αξιωματικών και οπλιτών».

 

www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης