Τελευταία Νέα
Διεθνή

Austin (Υπ. Άμυνας ΗΠΑ): Δεν είχαμε καμία ένδειξη για την επίθεση της Hamas - Στήριξη άνευ όρων στο Ισραήλ

Austin (Υπ. Άμυνας ΗΠΑ): Δεν είχαμε καμία ένδειξη για την επίθεση της Hamas - Στήριξη άνευ όρων στο Ισραήλ
«Εάν είχαμε τέτοιες ενδείξεις, θα τις είχαμε κοινοποιήσει στο Ισραήλ» διαβεβαιώνει ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν καμία ένδειξη ότι προετοιμαζόταν επίθεση της Hamas κατά του Ισραήλ, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες, την έδρα του ΝΑΤΟ, ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Lloyd Austin.
«Εάν είχαμε τέτοιες ενδείξεις, θα τις είχαμε κοινοποιήσει στο Ισραήλ αλλά από ό,τι γνωρίζω δεν είχαμε δει τίποτα τέτοιο», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο τέλος του συνεδρίασης των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.
Οι ΗΠΑ δεν έχουν καμιά ένδειξη ούτε για το γεγονός ότι η σιιτική Hezbollah του Λιβάνου συγκέντρωνε στρατεύματα για να επιτεθούν ενδεχομένως στο Ισραήλ, διευρύνοντας τη σύγκρουση.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έθεσαν κανέναν όρο για τη χρήση της στρατιωτικής τους βοήθειας εκ μέρους του Ισραήλ, το οποίο απάντησε με μαζικά πλήγματα στην επίθεση που εξαπέλυσε η Hamas, δήλωσε ο Austin.
«Δεν θέσαμε κανέναν όρο στη χρήση των εξοπλισμών μας. Είναι ένας επαγγελματικός στρατός που διοικείται από μια επαγγελματική διοίκηση. Ελπίζουμε και περιμένουμε να κάνουν τα πράγματα σωστά κατά τη διεξαγωγή της εκστρατείας τους», δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός ενώπιον των δημοσιογράφων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης